27 / 04 / 2024

ISVEA'dan tasarım ve teknoloji şovu!

ISVEA'dan tasarım ve teknoloji şovu!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yapı sektörünün en önemli fuarı UNICERA’ya banyolarda devrim yaratacak yepyeni teknolojileri, ödüllü tasarımları ile damgasını vuruyor.



54 yaşındaki İtalyan ISVEA, özgün tasarımlarının yanı sıra banyolarda son teknoloji ile donatılmış, uluslararası ödül almış serilerini Unicera’da görücüye çıkarıyor. ISVEA, 20'nin üzerinde farklı konsepte sahip 200'e yakın ürünü ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.


İlk kez görücüye çıkan Cappitone, Roll's ve Sharp & Slim teknolojisiyle hayata geçen ultra ince kenarlı, iddialı ve şık lavaboların yanı sıra Lunna, Allegro, Flamma, Regina, Sott'aqua Marino, Sott'aqua Soffice, Viva, Eleganza, Sentimenti, Soluzione, Sistema X, Y ve Z serileri, Valente, Colorisvea ve Isvearte gibi göz alıcı tasarımlar da ISVEA standında yerini aldı.


Fuarın En Yenileri Cappitone ve Roll's

Unicera Fuarı ile ilk kez görücüye çıkan ISVEA Cappitone Serisi, tarz sahibi, alışılmışın dışında, ayrıcalıklı bir banyoya sahip olmak isteyenlere özel tasarlandı. Sütun ayaklı Cappitone lavabolar, beyaz ve siyahın platin ve altın ile olağan üstü uyumunu sergiliyor.


Diğer yeni seri Roll's ise, karakteristik ve kendinden emin hatları ile adeta banyolarda asaletin simgesi olacak. Yuvarlak formu ile tasarımın sadelikte ulaştığı son nokta Roll's Serisi, sofistikte bir tarzı benimseyenlerin ilk tercihi olmaya aday.


Sharp & Slim Teknolojisi ile Banyolarda Yepyeni Bir Devir Başlıyor

Sharp & Slim teknolojisine sahip lavabolar daha önce üretilemeyen ultra ince kenarlı lavabolar ile yeni bir devri başlatıyor. Bu teknoloji ile seramiği minimal çizgilerle en narin tasarım noktasına ulaştıran ISVEA, incecik kenarları ve keskin hatları ile tasarladığı lavabolar sayesinde banyoların havasını değiştirerek özgün ve sıra dışı mekanlar yaratıyor.


İki Ünlü İtalyan Bir Arada

ISVEA, fuarın üçüncü günü İtalyan şef Danilo Zanna ile özel bir etkinlikle misafirlerini ağırlayacak. Davette, misafirlere Zanna'nın stantta hazırlayacağı sürpriz İtalyan lezzetleri ikram edilecek.



Geri Dön