20 / 04 / 2024

Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Uğur Şayan ve Yusuf Sarısoy tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu.



Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Uğur Şayan ve Yusuf Sarısoy tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu.


Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a)İç mimarlık, dekorasyon, mobilya tasarım, yat iç ve dış tasarım konularında hizmet vermek, almak, yapmak ve yaptırmak. Bireysel konutlar, turistik tesisler, sınai tesisler, tatil evleri, kamu ve özel her türlü yapıların, yat kotra ve diğer deniz araçlarının  iç mimarlığını, dekorasyonunu, mobilya tasarımını, dış cephe tasarımını yapmak. Bireysel konutlar, turistik tesisler, sınai tesisler, tatil evleri, kamu ve özel her türlü yapıların peysaj projesi ve uygulaması yapmak ve yaptırmak. Bunlarla ilgili ham ve yardımcı maddeler, mamulleri almak, satmak, ithalat ve ihracaatını yapmak.  b)İkamet amaçlı binalar, turistik tesisler, sınai tesisleri, tatil evleri, kamu ve özel her türlü yapıların inşaatın yapmak, projelendirmek. Her türlük deniz taşıtlarının alım satımını yapmak, her türlü gemi yat işletmeciği yapmak,  gemi ve yat kiralamak. İç mimarlık, inşaat ve yatçılık konularında danışmanlık hizmetleri vermek. c)Şirket konusu ile ilgili; Finans kurumlarından orta, uzun ve kısa vadeli krediler alabilir, leasing sözleşmeleri yapabilir. Gayrimenkuller üzerinde mükellefiyetli ve mükellefiyetsiz tasarruflarda bulunmak, menkul ve gayrimenkul edinmek, bunları kiraya vermek, kiralamak, satın almak, satmak, devretmek ve onlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak. Her türlü kara, deniz ve hava taşıtı almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, devretmek ve onlar üzerinde ayni şahsi tasarruflarda bulunmak. Makina ve tesisler ile gayrimenkuller iktisap etmek, devir ferağ etmek, kiraya vermek, kiralamak, gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti, kat irtifakı tesis etmek ve bu sayılanlar üzerinde her nevi ayni şahsi tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak, gayrimenkuller ile ilgili olarak tapu daireleri nezdinde ifraz, tevhid, parselasyon ile ilgili tasarruf ve muamelelerde bulunmak. Şirket borçlarını ve alacaklarını temin etmek için ipotek, rehin, kefalet, ve diğer teminatlar vermek, ipotek rehin kefalet ve diğer teminatlar almak. Yukarıda gösterilen işlerden başka şirket için faydalı ve lüzumlü görülebilecek başka işlere girişmek istendiği takdirde ortaklar kurulunca ve bu yolda karar alındıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir. 



Geri Dön