29 / 03 / 2024

İtalyan ISVEA teknolojik ürünler

İtalyan ISVEA teknolojik ürünler

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yapı sektörünün en önemli fuarı UNICERA’ya banyolarda devrim yaratacak yepyeni teknolojileri, ödüllü tasarımları ile damgasını vuruyor.

Portagri İnovatif Teknolojik Sistemler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portagri İnovatif Teknolojik Sistemler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Arıgün ve Ömer Şalcı tarafından kuruldu.

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Kula Belediyesi'nden 9 yıllığına kiralık teknolojik sera!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Kula Şehitlioğlu mahallesinde yer alan teknolojik serayı 9 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 156 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Epsilon Teknolojik Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Teknolojik Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

A101’de ‘şok’ kampanya! Teknolojik ürünler avantajlı fiyatlarıyla 29 Haziran’dan itibaren satışta, kaçırmayın!

A101, bu haftaya özel oldukça cazip ve tüketicilerin ilgisini çekecek bir kampanya düzenledi. 29 Haziran’dan itibaren televizyonlardan beyaz eşyaya, cep telefonundan kulaklığa kadar çok çeşitli teknolojik ürünler oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulacak.

Mcdodo’dan Babalar Günü'ne özel yüzde 10'a varan indirim! Teknolojik aksesuarlarda bu fırsat kaçmaz! 

Mcdodo, her yıl Babalar Günü'nden önce yaşanan “Ne hediye alsam?” derdine bir sona erdiriyor. Mcdodo’dan Babalar Günü'ne özel teknolojik aksesuarlarda yüzde 10'a varan indirim sunuluyor. İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Babalar Gününe teknolojik ürün seçenekleri Teknosa'dan! İşte o güne ait ürünler ve indirimler

Sabancı Holding ortaklarından olan Teknosa Babalar Günü’ne özel teknolojik ürünlerini indirimlerle sunmaya başladı. Babalara özel teknolojik hediye almak isteyen bireylere geniş opsiyonlar sunan Teknosa, yüzlerce ürünüyle öne çıktı. 

Teknolojide vergisiz dönem! Teknolojik ürünlerde vergi kalkıyor! İşte tek tek yeni fiyatlar! Vergisiz iPhone ve Galaxy!

Bugün yapılan açıklamaların ardından, seçim sonrasında tüm partiler ortak bir karara vardı: teknolojik ürünlerden alınan vergi kaldırılacak.

Teknolojik ürünler için yeni garanti şartları yürürlüğe giriyor!

Avrupa Birliği tarafından önerilen yasa tasarısı, yakın gelecekte teknolojik ürünlerin garanti şartlarının değişeceğini belirtiyor.

Bu hafta A101’e hangi teknolojik ürünler gelecek? İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

A101, 9 Mart 2023 Perşembe günü marketlerine getireceği teknolojik ürünler için bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar birçok ürün teknolojik ürün indirimli fiyatlarıyla A101'e geliyor.

Vatan’da haftanın teknolojik ürünleri açıklandı! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar’da haftanın teknolojik ürünleri belli oldu. Hangi ürünler var ve fiyatları neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bu hafta A101 marketlere gelecek olan 14 teknolojik ürün ve 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

A101, 2 Şubat 2023 Perşembe günü marketlerine getireceği uygun fiyatlı teknolojik ürünler için bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar 14 teknolojik ürün perşembe gününden itibaren raflardaki yerini alacak. İşte detaylar...

Bu hafta A101’e gelecek olan teknolojik ürünler ve 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

A101, 5 Ocak'ta getireceği teknolojik ürünlerin tanıtıldığı bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar birçok ürün indirimli olarak raflardaki yerini alacak. İşte o ürünler ve 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

İtalyan ISVEA teknolojik ürünler Haberi

İtalyan ISVEA teknolojik ürünler

54 yaşındaki İtalyan ISVEA, özgün tasarımlarının yanı sıra banyolarda son teknoloji ile donatılmış, uluslararası ödül almış serilerini Unicera’da görücüye çıkarıyor. ISVEA, 20'nin üzerinde farklı konsepte sahip 200'e yakın ürünü ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.


İlk kez görücüye çıkan Cappitone, Roll's ve Sharp & Slim teknolojisiyle hayata geçen ultra ince kenarlı, iddialı ve şık lavaboların yanı sıra Lunna, Allegro, Flamma, Regina, Sott'aqua Marino, Sott'aqua Soffice, Viva, Eleganza, Sentimenti, Soluzione, Sistema X, Y ve Z serileri, Valente, Colorisvea ve Isvearte gibi göz alıcı tasarımlar da ISVEA standında yerini aldı.


Fuarın En Yenileri Cappitone ve Roll's

Unicera Fuarı ile ilk kez görücüye çıkan ISVEA Cappitone Serisi, tarz sahibi, alışılmışın dışında, ayrıcalıklı bir banyoya sahip olmak isteyenlere özel tasarlandı. Sütun ayaklı Cappitone lavabolar, beyaz ve siyahın platin ve...