20 / 04 / 2024

IT Retail’de perakende sektörüne özel çözümler tanıtıldı!

IT Retail’de perakende sektörüne özel çözümler tanıtıldı!

Perakende sektöründeki şirketlerin BT yöneticileri arasındaki bilgi ve tecrübe paylaşımını artırmayı hedefleyen “IT Retail” organizasyonu 25 Şubat Salı günü gerçekleşti…



İstanbul’da gerçekleşen IT Retail etkinliğinde, perakende sektörüne yönelik teknolojilerin getirdiği faydalar ayrıntılı bir şekilde ele alındı.

Akıllı güvenlik sistemleri ve iş zekâsı çözümlerini herhangi bir yatırıma ya da uzmanlığa gerek kalmadan kullanabilmelerini sağlayan hizmetler, perakende sektöründe hizmet eden şirketlerin sadece kendi işlerine odaklanabilmelerine olanak sağlıyor.

BT profesyonellerini “Perakende Teknoloji Günleri” teması etrafında toplayan etkinliğin sponsorlarından olan Sensormatic, etkinlikte perakende sektörüne özel çözümlerini ve iş ortaklarından Extreme Networks’ün yeni çözümü Aerohive’ı anlattı. Sensormatic Teknoloji Yönetimi Direktörü Dr. Serdar İnce, etkinlikte yaptığı “Perakende Teknolojilerinde Yönetilen Hizmetler” sunumuyla yönetilen hizmetlerin sağladığı faydaları katılımcılara aktardı.

Yönetilen hizmetler büyük avantaj sağlıyor

Günümüzde teknoloji alanında yaşanan yeni gelişmeler doğrultusunda dijital dönüşüm hızla devam ediyor ve bu dönüşüme ayak uyduran şirketler rekabette önde olma fırsatı yakalıyor. Yönetilen hizmetler modelinde işletmelerin güvenlik ve iş zekâsı teknolojilerinin yönetimi için herhangi bir insan kaynağı veya büyük ölçekli donanım yatırımı yapmalarına gerek kalmıyor. Sensormatic tarafından güvenlik ve iş zekâsı teknolojilerine ilişkin baştan sona tüm ihtiyaçlar karşılanacak şekilde sağlanan yönetilen hizmetler, ürün tedariğinden montajına, 7/24 izlemeden raporlamaya, alarm müdahalesinden servis ve bakıma kadar tüm süreçleri içine alıyor.

Etkinlikte Sensormatic’in yönetilen hizmet modeli ile sunduğu video izleme, personel devam takip, kişi sayma ve kablosuz ağ çözümleri tanıtıldı.


Geri Dön