25 / 04 / 2024

İtalyan ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

İtalyan ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

ISVEA, kısa sürede elde ettiği başarılar üzerine stratejik işbirliğini "Münhasır Distribütörlük" seviyesine taşıdı. Yeni anlaşma çerçevesinde yıl sonuna kadar Hindistan’da 20 mağaza açılacak.



İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl, Hindistan'ın en büyük üreticilerinden CERA ile stratejik işbirliği anlaşması imzalayan ISVEA, kısa sürede elde ettiği başarılar üzerine stratejik işbirliğini "Münhasır Distribütörlük" seviyesine taşıdı. Yeni anlaşma çerçevesinde yıl sonuna kadar Hindistan’da 20 mağaza açılacak. 


53 yıllık köklü bir geçmişe sahip İtalyan ISVEA ve Hindistan’ın en büyük seramik üreticilerinden CERA, 2015 yılı son çeyreğinde İstanbul’da stratejik işbirliği anlaşmasına imza atmışlardı. Bu anlaşma çerçevesinde Hindistan pazarında özellikle üst segmentteki açığı ISVEA markasının yenilikçi ve İtalyan tasarımı geniş ürün portföyü ile kapatmayı hedefleyen CERA, pazarda kısa sürede büyük bir ilgi ve talep gördü. Kısa zamanda elde edilen bu başarı üzerine, imzalanan işbirliği anlaşmasının çerçevesini genişletme kararı alan CERA ve ISVEA, Hindistan’da düzenlenen özel bir törenle ‘münhasır distribütörlük’ anlaşması imzaladılar. 


ISVEA Başkanı Erdem Çenesiz ve CERA Sanitaryware Ltd. Başkanı ve CEO'su Vikram Somany’nin ev sahipliğinde Hindistan’ın Mumbai şehrinde gerçekleşen törene CERA bayileri, üst düzey yöneticileri, basın ve iş dünyasının temsilcileri katıldı. Hindistan medyasının da yoğun ilgi gösterdiği toplantıda ISVEA Başkanı Erdem Çenesiz, ISVEA markasının hikayesini, üretim gücünü ve tasarım felsefesini Hintli iş adamlarıyla paylaştı. 

Yıl sonuna kadar 20 mağaza açacağız

CERA Başkanı ve CEO'su Vikram Somany törende yaptığı konuşmada, Hindistan pazarında üst segment açığını ISVEA markası ile kapatmak üzere harekete geçtiklerini ve kısa sürede büyük ilgi gördüklerinin altını çizerek, gelecek planlarını aktardı; ‘’Üretim gücü ve ürün portföyü ile ISVEA markasının ülkemizde ilgi göreceğini markayla ilk tanıştığımız günden bu yana öngörüyorduk. Ancak ISVEA’ya gösterilen ilgi ve talep tahminlerimiz üzerinde oldu. Bu nedenle işbirliğimizi daha uzun vadeye ve özel koşullara taşımaktan çok mutluyuz. Yıl sonuna kadar planlarımızı yaptık ve hedeflerimizi belirledik. Hindistan’ın birçok farklı bölgesinde yıl sonuna kadar 20 mağaza açacağız. Çok başarılı iş sonuçları elde edeceğimize inanıyoruz.’’

İtalyan tasarımlarımız ile Hindistan pazarına damga vuracağız

ISVEA Başkanı Erdem Çenesiz ise işbirliğinin bu kadar kısa sürede geldiği noktadan büyük gurur duyduklarını belirterek, CERA ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu anlaşmayla küresel anlamda ne kadar güçlü bir marka olduğumuzu kanıtladık dedi. ‘’Hindistan’ın en büyük seramik üreticisi CERA ile stratejik işbirliği anlaşmasına imza atmaktan zaten çok mutluyduk, üzerinden bu kadar kısa zaman geçmişken ticari birlikteliğimizin genişletilmesi talebiyle bize dönmeleri markamız adına ayrıca gurur verici bir gelişme oldu. Ödüllü tasarımlarımız ve üretim gücümüz bizi uluslararası platformlarda ilk tercih edilen markalar arasına taşıyor. Hindistan pazarında iddialıyız ve gelişmekte olan bu pazarda yüksek bir pazar payı hedefliyoruz. CERA, Hindistan'ın en güçlü satış, pazarlama ve dağıtım kanalına sahip. İş ortağımızın hedefleri de oldukça büyük. Yıl sonuna kadar 20 mağaza daha açacağız. Bu da her ay en az 1 mağazanın açılması anlamına geliyor ki burada olduğumuz 4 günlük süreçte 2 yeni mağazanın açılışını birlikte yaptık. Tüm bunlar heyecan verici gelişmeler” diye ekledi. 

Ödüllü tüm tasarımlar Hindistan’da

ISVEA’nın, ödüllü tüm tasarımları CERA ile gerçekleştirdiği işbirliği ile Hintli tüketicilerin beğenisine sunuldu. Lansman kapsamında da 100’ün üzerinde üst segment ürün sergilendi ve Hintli bayi, basın ve iş dünyası temsilcilerinden büyük ilgi gördü. 



Geri Dön