26 / 04 / 2024

İtalyan ISVEA hindistan mağazası

İtalyan ISVEA hindistan mağazası

ISVEA, kısa sürede elde ettiği başarılar üzerine stratejik işbirliğini "Münhasır Distribütörlük" seviyesine taşıdı. Yeni anlaşma çerçevesinde yıl sonuna kadar Hindistan’da 20 mağaza açılacak.

Hindistan dünyada en çok kripto para kullanan ülke oldu!

TripleA tarafından gerçekleştirilen bir araştırma raporuna göre, Hindistan’ın 100 milyonu aşkın kullanıcı ile dünyada en çok kripto para kullanan ülke olduğu ortaya çıktı.

Japonya Hindistan'a 14,8 milyon dolarlık yardım yaptı!

Japonya, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına yönelik Hindistan'daki sağlık sistemini desteklemek için bu ülkeye 14,8 milyon dolarlık acil yardım gönderecek.

Hindistan'dan kripto borsası raporu!

Son günlerde küresel anlamda büyük yankı uyandıran kripto paralara yönelik Hindistan'dan adım geldi. Ülkede regülatörlerin çalışmaları hızla tamamlanıyor.

Vitalik Buterin'den Hindistan'a 1 milyar dolarlık Shiba Inu bağışı!

Kripto para babası olan Vitalik Buterin, Koronavirüs pandemisi ve kara mantar hastalığıyla mücadele içerisinde olan Hindistan'a 1 milyar dolarlık Shiba Inu bağışı yaptı. 

Hindistan'da Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek caminin temeli atıldı!

Hindistan’da 1528 yılında yapılan ve 1992 yılında aşırı Hindu milliyetçileri tarafından yıkılan Babri Camisi’nin yerine inşa edilecek caminin temeli atıldı...

Hindistan'da yıkılan Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek caminin temeli atılıyor!

Hindistan’da 1528 yılında inşa edilen ve 1992 yılında aşırı Hindu milliyetçileri tarafından yıkılan Babri Camisi’nin yerine inşa edilecek caminin temeli yarın atılacak.

Hindistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı!

Hindistan'ın güneyinde bulunan Telengana eyaletinde şiddetli yağışlar nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı. Yıkılan evlerin altında kalan 15 kişi hayatını kaybetti.

İDDMİB'den Hindistan-Pakistan pazarına sanal çıkarma!

İDDMİB, bu yıl 7’nci sanal ticaret heyetini Hindistan ve Pakistan pazarlarına gerçekleştiriyor. Her iki ülkenin Demir ve Demir Dışı Metaller ithalatı toplam 19,3 milyar dolar olarak kaydedildi. İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, “Öncelikli hedefimiz bu ülkelerdeki büyük altyapı projelerinde yer almak”

Hindistan'daki çöken binada ölü sayısı 35'e çıktı!

Hindistan'da 4 katlı bir binanın çökmesi sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 35'e çıktı...

Hindistan'daki çöken binada ölü sayısı 20'ye çıktı!

Hindistan Bhiwandi bölgesinde 4 katlı bir binanın çökmesi sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 20'ye yükseldi.

Hindistan'da bina çöktü: 10 ölü, 11 yaralı!

Hindistan'da dört katlı bir binanın çökmesi sonucunda en az 10 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Hindistan ile Türkiye arasında inşaat sektörünün potansiyeli yüksek!

DEİK Türkiye-Hindistan İş Konseyi Başkanı Tevfik Dönmez,  Hindistan ile Türkiye ticaretinde sağlık, gıda ve inşaat sektörlerinin potansiyelinin yüksek olduğunu belirtti...

Hindistan'da 5 katlı bina çöktü: 1 ölü!

Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde, dün çöken 5 katlı binanın enkazından 60 kişi kurtarılırken 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. 

İtalyan ISVEA hindistan mağazası Haberi

İtalyan ISVEA hindistan mağazası

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl, Hindistan'ın en büyük üreticilerinden CERA ile stratejik işbirliği anlaşması imzalayan ISVEA, kısa sürede elde ettiği başarılar üzerine stratejik işbirliğini "Münhasır Distribütörlük" seviyesine taşıdı. Yeni anlaşma çerçevesinde yıl sonuna kadar Hindistan’da 20 mağaza açılacak. 


53 yıllık köklü bir geçmişe sahip İtalyan ISVEA ve Hindistan’ın en büyük seramik üreticilerinden CERA, 2015 yılı son çeyreğinde İstanbul’da stratejik işbirliği anlaşmasına imza atmışlardı. Bu anlaşma çerçevesinde Hindistan pazarında özellikle üst segmentteki açığı ISVEA markasının yenilikçi ve İtalyan tasarımı geniş ürün portföyü ile kapatmayı hedefleyen CERA, pazarda kısa sürede büyük bir ilgi ve talep gördü. Kısa zamanda elde edilen bu başarı üzerine,...