25 / 04 / 2024

Japonya Hindistan'a 14,8 milyon dolarlık yardım yaptı!

Japonya Hindistan'a 14,8 milyon dolarlık yardım yaptı!

Japonya, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına yönelik Hindistan'daki sağlık sistemini desteklemek için bu ülkeye 14,8 milyon dolarlık acil yardım gönderecek.



Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada  Japonya, Kovid-19 ile ilgili vaka ve ölümlerin sağlık altyapısını zorladığı Hindistan'a yardım sözü verdi.

Japonya Hindistan a 14,8 milyon dolarlık yardım yaptı!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Japonya, Nisan ayı sonlarında ve Mayıs ayı sonlarında Hindistan'a yaptığı yardıma ek olarak, bu ülkeye oksijen cihazları ve ventilatör desteği de dahil olmak üzere 14,8 milyon dolar daha mali yardım sağlayacağını açıkladı.

ABD'de kira yardımı artışı paketi Temsilciler Meclisi’nde onaylandı!

Portekiz'den Kovid-19'a karşı kira yardımı!

Kolombiya'da evsizler için gıda yardımı ve tıbbi destek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön