16 / 04 / 2024

Vitalik Buterin'den Hindistan'a 1 milyar dolarlık Shiba Inu bağışı!

Vitalik Buterin'den Hindistan'a 1 milyar dolarlık Shiba Inu bağışı!

Kripto para babası olan Vitalik Buterin, Koronavirüs pandemisi ve kara mantar hastalığıyla mücadele içerisinde olan Hindistan'a 1 milyar dolarlık Shiba Inu bağışı yaptı. 



Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisine karşı çalışmalar devam ediyor ancak salgın Hindistan'da çığırından çıkmış durumda. Kripto para milyarderi 27 yaşında olan yazılımcı Vitalik Buterin, Hindistan'a yardım etti ve 1 milyar dolarlık Shiba Inu coinin gönderdi.

Vitalik Buterin den Hindistan a 1 milyar dolarlık Shiba Inu bağışı!

SHIBA INU SERT DÜŞTÜ

Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü milyarder iş adamı Elon Musk'ın Bitcoin'le araç satışını durdurmasını açıklamasından sonra kripto para piyasasında sert düşüş yaşandı. Bitcoin 58 bin dolar seviyelerinden 46 bin dolara kadar geriledi. 

Shiba Inu, sert bir şekilde düşmeye devam ediyor. Shiba Inu 3 gün önce 0.000030 dolar seviyelerinde satışa sunulurken, bugün 0.000019 dolardan işlem görüyor.

Ryoshi'nin fikir babası olduğu Shiba, Ethereum'un alt coini olarak satılıyor.

Vitalik Buterin den Hindistan a 1 milyar dolarlık Shiba Inu bağışı!

İPLER BUTERIN’İN ELİNDE

Ryoshi “Toplam arzın yüzde 50’sinden fazlasını Vitalik’e yolladık. Bir zayıf nokta yoksa, mükemmellik de olmaz. Buterin bizi rug’lamadığı sürece, SHIBA büyüyecek ve hayatta kalacaktır” açıklamasında bulundu. 

Kripto para piyasasında Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön