25 / 04 / 2024

İttifak Holding Kozağaç'ta yeni projeye başlıyor!

İttifak Holding Kozağaç'ta yeni projeye başlıyor!

İttifak Holding Başkan Vekili ve icra Kurulu Başkanı Tahir Atila, "Dev yatırımları hayata geçiriyoruz. Kozağaç mevkinde, Antalya yolu üzerinde bin 100 konutluk bir konut projesine başlıyoruz" dedi..



Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut, Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Spor Müdürü Recep Çınar, Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş ve İstihbarat Şefi Kerim Atıcı, İttifak Holding Yönetim Kurıılıı Başkanı Mehmet Ali Korkmaz ile Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila'yı ziyaret etti. Kule Site Plaza'da gerçekleşen ziyarette İttifak Holding Kurumsal İletişim Direktörü Abdullah Ecevit Öksiiz de hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, "Holding olarak şirketlerimizle birlikte büyümemizi sürdürüyoruz. Gıda, makine, inşaat, perakende, alışveriş merkezleri, hayvancılık gibi farklı sektörlerde faaliyet göstermekteyiz. İttifak Holding yatırım yaptığı alanlarda yeni teknoloji geliştirebilen bilgi birikimi ile global düzeyde kalite, verimlilik ve saygınlıkla birlikte anılmaktadır" diye konuştu.


AKILLI EVLER İNŞA EDİYORUZ 

İttifak Holding Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila da, "Merhaba, şehrin en etkili ve en köklü gazetelerinden. Bizim faaliyetlerimizi geniş kitlelere ulaştırıyor. Yeni projelerimiz var. Dev yatırımları hayata geçiriyoruz. Kozağaç mevkinde, Antalya yolu üzerinde bin 100 konutluk bir konut projesine başlıyoruz. 320 bin metrekarelik bir alanda yapılacak projenin ilk kazması bahar aylarında vurulacak. Doğal yaşam alanı inşa edeceğiz. Alanın içinde 9 yalı, 40 da villa ile göletler olacak. Lüks ve akıllı evleri halkın hizmetine kısa sürede sunacağız. Evlerdeki atık sular değerlendirilecek. 


Evler kendi enerjisini üretecek. Projenin başucunda orman var. Bu noktadaki ağaç sayısını da artıracağız. Bu yaşam alanında 5-6 bin kişi kalacak. Bir ucundan bir ucu 1 kilometre. Başkent Hastanesi'nin yakınında yapılan otelin yanında ise 60 konutluk bir projeye başlıyoruz'' şeklinde konuştu. 


BÜYÜMEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ 

Holding bünyesinde faaliyet gösteren İmaş Makine'nin de büyümesini sürdürdüğünü belirten Atila, şunları söyledi: "Makinenin fabrikası küçük geliyor. 10 bin metrekare olan üretim alanını 25 bin metrekareye çıkarıyoruz. 70 ülkeye ihracat yapıyoruz. Üretimin yüzde 96'sı ihraç ediliyor. Un ve makarna üretimi yapan makineler gönderiyoruz. Yeri yetersizdi. Yeni bir yer aldık. Selva Gıda da faaliyetlerine devam ediyor. Adese'nin mağaza sayısı 138. Adese 8 ilde hizmet veriyor. Holding olarak büyümemizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rıfat Tankut ise, "İttifak Holding bu şehrin bir değeri. Şehir ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Yeni projeleri var. Şimdiden hayırlı olsun diyorum" dedi. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.


Merhaba Gazetesi


Geri Dön