25 / 04 / 2024

İzmir Aksoy Residence'ta 220 bin Euro'ya!

İzmir Aksoy Residence'ta 220 bin Euro'ya!

66 konuttan meydana gelen Aksoy Residence'ta teslimler hemen yapılıyor



İzmir Alsancak'ta inşa edilen Aksoy Residence'ta fiyatlar 220 bin Euro'dan başlıyor.

 

Erdil İnşaat'ın hayata geçirdiği proje 3 bin 700 metrekare arsa üzerinde, 27 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

 

Aksoy Residence'ta büyüklükleri 90 metrekare ile 220 metrekare arasında değişen daireler 220 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Garanti Bankası, ING, TEB ve YKB'den yüzde 0,83 faiz oranında 60 aya varan vadelerle bu projeye özel konut kredisi kullanmak mümkün kılınıyor.

 

İnşaatına 2003 yılında başlanan projede 1 yıldan uzun süredir yaşam devam ediyor. Konut teslimi hemen yapılıyor.

 

Toplam 66 daireden oluşan projede az sayıda konutun satışı devam ediyor.

 

Projenin 12 bin metrekare alanlı bir de alışveriş merkezi bulunuyor. 72 işyerinin bulunduğu alışveriş merkezi bölümü farklı bir konseptle Aralık 2010'da hizmete girecek.

 

Efes Celsus Kütüphanesinin post-modern bir yorumuyla tasarlanan proje, İzmir'in ilk ve tek geniş balkonlu ve teraslı rezidansı olma özelliğine sahip. Ayrıca, Alsancak'ın ilk ve tek alışveriş merkezi ve alışveriş merkezli rezidansı olan projede 9. kattan itibaren tüm daireler deniz manzaralı. Depreme dayanıklı yapı tekniğiyle inşa edilen Aksoy Residence'ta tüm daireler müşteri tercihlerine göre hazırlanıyor.

 

Aksoy Residence'ta spor merkezi, MPS klima sistemi, 24 saat merkezi sıcak su, Thyssen-Krupp panoramik sedye uyumlu asansörler, jeneratör, su yumuşatma ve filtrasyon sistemi, Franke ankastre ürünler, 24 saat güvenlik personeli, Concierge,  kartlı geçiş ve otopark gibi özellikler mevcut.

0232 483 47 59

www.erdil.com.tr

 

 


Geri Dön