29 / 03 / 2024

İzmir Bergama'nın köyleri yenileniyor!

İzmir Bergama'nın köyleri yenileniyor!

Bergama Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile büyükşehir yasası sonrasında köylerden dönüşen mahallelerde hızlandırdığı çalışmalarına devam ediyor




Bergama Belediyesi’nin  İzmir  Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği doğrultusunda yapılan çalışmalarda Kıranlı Mahallesi’ne 10 bin metrekare beton parke taş yol, Güneşli Mahallesi’ne ise 2 bin metrekare beton parke taş yol yapıldı. Göbeller ve Oruçlar mahallelerinde ise çok amaçlı kullanım için alaçık ve oyun parkı yapıldı. Yukarıada ve Oruçlar mahalleleri arasındaki 5 km’lik ulaşım yolunun alt yapı çalışmaları ise devam ediyor.

Yapılan çalışmalar ile ilgili görüş belirten Yukarıada Mahallesi Muhtarı Halil Başkurt, Güneşli Mahallesi Muhtarı Yaşar Altıparmak, Göbeller Mahallesi Muhtarı Ertan Sağlam ve Oruçlar Mahallesi Muhtarı Salih Özlü ; “İhtiyaçlarımız ve eksiklerimiz konusunda ilgililerle diyalog halindeyiz. Belediyemize ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz” dediler.

TOPLAM 137 MAHALLE

Yapılan çalışmaları anlatan Başkan Gönenç; toplamda 137 mahallesi olan Bergama’da çalışmaların yeni yılda daha da hız kazanacağını belirterek, “ İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde Bergama’da açmış olduğu hizmet şantiyesi ile artık eksiklere ve ihtiyaçlara daha hızlı cevap vereceğiz. Beton parke ve asfalt Bergama şantiyesinde üretilecek. Özellikle yol yapımı ve asfaltlama konusunda bölgemiz için ciddi bir kolaylık sağlayacak. Büyükşehir Belediyemizle mahallelerimize ziyaretler gerçekleştirmeye, sorunları ve ihtiyaçları yerinde incelemeye devam ediyoruz” dedi.



Bergama Belediyesi



Geri Dön