28 / 03 / 2024

İzmir Karşıyaka Agora AVM, Çiğli'de açılacak!

İzmir Karşıyaka Agora AVM, Çiğli'de açılacak!

Agora AVM İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, "Balçova Agora'yı 13 yıldır 101 milyon 800 bin kişi ziyaret etti. Biz de İzmir Karşıyaka'ya Agora'yı getireceğiz" dedi.



İzmir Balçova'daki Agora Alışveriş Merkezi'ni, açıldığı 2003'ten bu yana 101 milyon 800 bin kişi ziyaret etti. İzmirliler'in yoğun ilgisinden memnun olduklarını söyleyen Agora AVM İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, "Bizler de teşekkür etmek için Çiğli bölgesinde Karşıyaka Agora AVM açma kararı aldık. Proje detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak" diye konuştu. 


Önümüzdeki dönemde bir çok yeni markanın da Agora Alışveriş merkezi bünyesine katılacağını kaydeden Başkan Noyan bu firmaların giyimden, sinema ve restorana kadar farklı sektörlerde yer aldığını açıkladı. Noyan, "Büyük mağazacılık kategorisinde yer alan markalar İzmir'e Agora ile merhaba demişti. 


Önümüzdeki dönemlerde de Victoria Secret, Mac gibi dünya devlerinin Agora Alışveriş Merkezi ailesine katılmasından onur duyacağız" dedi.

 

10 BİN TURİST 


Halen Agora'da 179 mağaza olduğunu kaydeden Noyan, "İzmir'in yazlık ilçelerine ve şehirlerarası otoyola yakınlığı dolayısıyla da çevre illerden ve turistik amaçlı gelen ziyaretçilerin de tercihi olmaktayız. Yerli ve yabancı birçok turisti ağırlayan alışveriş merkezine yıl içinde 10 bine yakın yabancı turist gelmekte. Birçok farklı kuruma fayda sağlayacak projelere imza attık" dedi. 




Habertürk


Geri Dön