26 / 04 / 2024

İzmir Karşıyaka Soyak Siesta'da son 200 daire! Yüzde 1 peşinat!

İzmir Karşıyaka Soyak Siesta'da son 200 daire! Yüzde 1 peşinat!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Siesta

Soyak’ın İzmir Karşıyaka’da 5 etaptan oluşan en büyük konut projesi Soyak Siesta’nın yaşam başlayan ilk 3 etabında sadece 200 daire kaldı...



İzmir Karşıyaka'da ‘az katlı’ bina anlayışı ile oluşturulan 5 etaptan oluşan Soyak Siesta’nın ilk 3 etabındaki 1425 daire tamamlandı. 1.225 dairenin satıldığı ve yaşamın başladığı 1. 2. ve 3. etaplarda sadece 200 daire kaldı. 


2250 konuttan oluşan Soyak Siesta’da son 200 daire için başlatılan kampanyada tüm daireler dayalı döşeli, %1 peşinat ve 1 yıl taksit erteleme imkanıyla satılıyor. Kampanya kapsamında 2+1 daireler 214.500; 3+1 daireler 248.000 TL’den satılıyor. 2+1 daireler için 10 bin, 3+1 daireler için 15 bin TL dekorasyon çekinin yanı sıra tüm daireler 5 bin TL Teknosa çeki de hediye ediliyor. 


%1 KDV taahhüdüyle satılan Soyak Siesta’nın 4. ve 5. etapları da tamamlandığında 2 bin 250 konuttan oluşacak. Böylece eğitim, alışveriş, kültür ve spor alanlarıyla da donanmış yaklaşık 6000 kişinin oturacağı ayrıcalıklı bir şehir doğmuş olacak. 


Soyak Siesta’da gereksiz hacimlerden doğan ekstra soğutma, ısıtma, elektrik, su, temizlik ve aidat giderleri en aza indirildi. Böylece üç önemli kalemden; su, elektrik ve doğal gazdan önemli ölçüde tasarruf sağlanıyor. Soyak'ın Sürdürülebilir Yaşam anlayışının temsilcisi olan projede, doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojik uygulamalar, konforu ve fonksiyonelliği buluşturan mimari estetikle birleşti. 


Soyak Siesta'da, konforlu, rahat ve kaliteli bir yaşam tarzına sahip olmak mümkün. Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. Soyak Siesta, Körfez manzarasından maksimum derecede yararlanabilecek şekilde konumlandırıldı. Proje,  İzmir  çevre yoluna direkt bağlantı ve alışveriş merkezlerine yakınlık ayrıcalığı ile daire sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırıyor. Fonksiyonel ve modern yaşam ögelerini içinde barındıran  Soyak Siesta  projesi, sahiplerine hemen teslim ediliyor.


Bu kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgi için 7 gün 24 saat hizmet veren  444 0 795 numaralı Soyak Müşteri 

Hizmetlerini aramak yeterli. 


Web Adresi: www.soyak.com.tr


projeye sor



Geri Dön