25 / 04 / 2024

İzmir Menderes'e sanayi sitesi müjdesi!

İzmir Menderes'e sanayi sitesi müjdesi!

İzmirli mobilyacılar için müjde geldi. Sektördeki büyük ve küçük işletmelerin bir arada toplanacağı sanayi sitesi Menderes'te inşa edilecek.



İzmirli mobilyacıların modern sanayi sitesi hayali gerçek oluyor. Sektördeki büyük ve küçük işletmelerin bir arada olacağı ve tüm ihtiyaçları karşılayacak modern site için son aşamaya gelindi.

Yeni sanayi sitesi hakkında konuşan  İzmir  Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Özkoparan, "Bu İzmir'in de bir ihtiyacı. İnşallah iki yıl sonra kurdelesini da keseceğiz" dedi. 

Ege Koop'un 400 işyerinden meydana gelen yeni bir ticaret merkezi inşa edeceğini söyleyen Özkoparan, "Kurulacak Ege Ticaret Merkezi, Menderes Tekeli'de İzmir Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi bitişiğinde, metro hattına 5 dakika mesafede yer alıyor. Merkez, çevreyoluna 12 km, İZBAN istasyonuna 3 km ve havaalanına 20 km uzaklıkta bulunacak. 200 metrekarelik işyeri için arsa payı olarak 200 bin lira ödenecek. Bunun yarısı 24 ay faizsiz vade ile verilebilecek. Biz kendimiz uygun arsa bulsak, altyapı, hafriyat ve düzenleme çalışmaları, arsa bedeli ile yine aynı maliyete gelecekti zaten. Projenin arsasında masraflar Egekoop tarafından karşılanıyor. İnşaata yılbaşında başlanıp işyerlerinin 2 yılda teslim edilmesi planlanıyor. Mobilya ve marangoz camiasının böyle bir merkeze ihtiyacı var. Sektördeki tüm işletmeleri bir araya toplayacağız" açıklmasında bulundu.
 


Geri Dön