26 / 04 / 2024

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen'de parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları sürüyor. Yönetim, OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğunu belirterek yol talebinde bulundu.



Tüm parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları da hızla devam ediyor. Bölge yönetimi, altyapısı tamamlanan OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğuna dikkat çekerek yerel yönetimleri göreve çağırıyor. 


Hava ve deniz ulaşımı başta olmak üzere tüm ulaşım ağlarına yakınlığının yanı sıra sektörün en önemli ham madde tedarikçisi Petkim'e yakınlık gibi avantajlara sahip olan Menemen Plastik OSB'de 

tüm parsellerin sanayicilere tahsis edildiği bilgisini veren Menemen Plastik OSB Başkanı Salih Esen, bölgede asfalt yollar dahil tüm altyapı tesislerinin tamamlandığını, ancak OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantılarının çok yetersiz ve bozuk olduğuna işaret ederek, "Bozuk yollar giderek artan ürün ve personel taşımacılığı hareketini olumsuz etkiliyor. Özellikle yağışlarda yollar geçilmez hale geliyor. Sorunun çözümü için yerel yönetimlerin desteğini bekliyoruz" dedi.


Dünya


Geri Dön