29 / 03 / 2024

İzmir Narova projesinde 2. etapta satışlar başladı!

İzmir Narova projesinde 2. etapta satışlar başladı!

80 dönüm alan üzerinde 9 etaptan oluşan Narova, tamamlandığında 1100 konutluk bir yaşam projesi olacak. İkinci etapta 20 katlı olan kule bloğunun 10.katı sosyal alanlara ayrılmış durumda.



80 dönüm alan üzerinde 9 etaptan oluşan Narova, tamamlandığında 1100 konutluk bir yaşam projesi olacak. Projenin ikinci etabında satışlar başladı. Projenin sahibi Yapıtek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, farklı ihtiyaçlar ve istekler için kule, teras apartman, villa ve dükkanlar içeren bu projenin çok iyi bir yatırım olduğunu söyledi.

 

Üniversitelere çok yakın

 

İkinci etapta 20 katlı olan kule bloğunun 10.katı sosyal alanlara ayrılmış durumda. Kuledeki dairelerin tavan yüksekliği 3,5 metreyi buluyor. Narova 2. Etap projesi Ege Üniversitesi'ne 2.7 kilometre, Işıkkent Eğitim Kampüsü'ne 100 metre, Yaşar Üniversitesi'ne 2.8 kilometre, Forum Bornova'ya 2.1 kilometre, havaalanına 22.7 kilometre, Bornova Metro İstasyonu'na 2.8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

 

Gölge yok…

 

Kendi kendine yeten, içinde günlük ihtiyaçları karşılayacak hemen her şeyin olduğu Narova projesinde, "Ev alma gelecek al!" sloganıyla yola çıkıldı. Projede, kazançlı bir yatırımla birlikte geniş ve ferah dairelerin, sosyal alan çözümlerinin, merkezi konumun ve birbirini gölgelemeyen mimari anlayışın da altı çiziliyor.

 

Yapıtek A.Ş. imzası taşıyan Narova'nın ikinci etabı 20 katlı kule ve 7 katlı iki blokta 233 konuttan oluşuyor. 1+1’den 4+1'e kadar farklı metrekarelerde daire seçenekleri sunan Narova 2. Etap; kule, teras apartman, villalar ve alışveriş caddesiyle çok özel bir mimariye sahip.



Vatan 


Geri Dön