20 / 04 / 2024

Dap İzmir projesinde çadır satışları başladı!

Dap İzmir projesinde çadır satışları başladı!

Dap Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçiriyor.  450 milyon hasılat beklenen Dap İzmir projesinde çadırdan satışlar başladı. 



Dap Yapı İzmir'de yepyeni proje hayata geçiriyor.  Alsancak ve Bornova arasında yer alan projede 31 ve 32 katlı iki blok ve 707 konut yer alacak. 

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projededen 450 milyon lira hasılat beklediklerini açıkladı ve ''“İstanbul Altunizade’de başlattığımız çadırdan satışı İzmire taşıdık. Yoğun ilgiyi görünce vakit kaybetmek istemedik. Atatürk Stadı’nın yanındaki proje alanına çadırı kurduk'' dedi. 

YÜZDE 50 İNDİRİM 
Dap Yapı  İzmir  projeisnde dairelerin metrekare fiyatı olarak 8 ila 11 bin TL olarak planlanıyor.  Projede  yüzde 50 indirimle metrekaresi 4 bin 500 lira ile satışa başlanıyor. Daire fiyatları da 199 bin liradan başlıyor.

36 AY O FAİZ
Dap Yapı İzmir projesinde peşin alımlarda yüzde 8 indirim de uygulanacak. Projede yüzde 5 peşinle 36 aya kadar şirket içinde vade farksız ödeme seçeneği de sunuluyor.

SEKTÖRÜN ÖNÜ AÇIK
Projeler hakkında açıklamalar yapan Yılmaz, geçen yıl ülke genelinde 1.3 milyon konutun satıldığını ve sektörün önünün açık olduğunu vurguladı. 

Tel: 444 93 27
Web: www.dapyapi.com.tr/

Hürriyet / Gülistan Alagöz 
 


Geri Dön