20 / 04 / 2024

İzmir Ödemiş Lake Otel'in temeli atıldı!

İzmir Ödemiş Lake Otel'in temeli atıldı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Mahallesi'nde "esaslı tadilat karşılığı uzun süreli kiralama, işletme modeli" ile baştan aşağı yenileyeceği Gölcük Otel'in temelini attı.



Göl kenarında, Cino İnşaat ve Turizm şirketi tarafından inşa edilen otelin temel atma törenine; Belediye Başkanı Mehmet Eriş, meclis üyeleri, Askerlik Şube Başkanı Per. Asteğmen Mustafa Beytaş, geçmiş dönem belediye başkanlarından Bekir Keskin ve Mahmut Badem, oda başkanları, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, Cino İnşaat ve Turizm şirketi temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Ödemiş Belediyesi'nde yer alan habere göre, Cino İnşaat ve Turizm Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Güney Cino yaptığı konuşmada; "Lake Otel olarak yatırımını gerçekleştirdiğimiz otelin, Gölcük'e çok önemli bir değer katacağına inanıyorum" diye konuştu.

Gölcük Yaylası'ndaki konaklama tesisi eksikliğinin giderileceğini belirten Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, "Ödemiş'in üç çekim merkezinden birisi Gölcük. Bugün çalışmalarına önceki dönem başlanan otel için buradayız. Temeli atmak bize nasip oldu. Başlangıcından bugüne emek veren, tüm çalışan arkadaşlarımıza, kararda emeği olan arkadaşlarımıza ve başkanımıza teşekkür ederim. Burada bir otelimiz vardı. Onun yenilenmesi gerekiyordu. Gerçekten temeline bakıldığı zaman oldukça zordu. 5 günde yıkılır denilen yer bir günde yıkıldı. Temel diye adeta bir şey olmadığı ortaya çıktı. 310 çakılarak zeminde hiçbir kaya olmadan onun üzerinde bu bina yapılacak. Çok yüksek bir bina değil; ama zemin açısından bu çok önemliydi. Dileriz ki yine eksiksiz olarak açılışında buluşalım. Bu otel bu üç çekim merkezi Birgi-Bozdağ ve Gölcük'ün gerdanlığı olacak" şeklinde konuştu.

Eriş, otelin 2020'nin ilk günlerinde açılmasının hedeflendiğini söyledi.
 


Geri Dön