16 / 04 / 2024

İzmir'de açılan teleferik hattında arıza!

İzmir'de açılan teleferik hattında arıza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "Balçova Teleferik Tesislerinin, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin her projesi gibi İzmirlileri yolda bıraktığını" belirtti.



Bilal Doğan, yaptığı açıklamada "ihaledeki yanlışlıklar, yapım aşamasının belediye tarafından denetlenmemesi gibi birçok iş bilmezlikten dolayı yaklaşık 8 yıl süren yenileme çalışmalarının ardından hizmete giren Balçova Teleferik Tesislerinin aynı gün yolda kaldığını" ifade etti.Yıllardır teleferik özlemi çeken İzmirlilerin ilk günden arıza yapan sistemle heveslerinin kursaklarında kaldığını savunan Doğan, "İzmir'in 1974 yılından bu yana simgelerinden birisi haline gelmiş Balçova Teleferik Tesislerinin,  İzmir  Büyükşehir Belediyesi'nin her projesi gibi İzmirlileri yolda bıraktığını" ifadelerini kullandı. 


Doğan, ilk günden yolda kalan bir sistem ileride daha büyük arızalar yaşatır mı diye endişelendiklerini dile getirerek, şunları kaydetti: "Teleferiği açan İzmir Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili acilen önlem almaya çağırıyoruz. Bizim en büyük servetimiz İzmirli hemşehrilerimizdir. Onları yıllardır teleferikten mahrum edildi. Şimdi de yarım yamalak."


Habertürk


Geri Dön