26 / 04 / 2024

İzmir'de Koçtaş şehirdeki 4'üncü, Teknosa 20'nci mağazasını hizmete açtı!

İzmir'de Koçtaş şehirdeki 4'üncü, Teknosa 20'nci mağazasını hizmete açtı!

Optimum, Ankara, İstanbul ve Adana'dan sonra dördüncü AVM'yi de İzmir'e açtı. Aynı gün Teknosa, Migros ve Koçtaş da İzmirlilere yeni mağazalarıyla hizmet vermeye başladı



Optimum Outlet, Ankara, İstanbul ve Adana'dan sonra İzmir'de de açıldı. 140 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan Optimum İzmir'i yılda 11 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Teknoloji perakendecisi Teknosa da AVM içinde bir mağaza açtı. 2011'i  yüzde 29 artışla 1.7 milyar lira ciro ve 128 bin metrekarenin üzerinde satış alanıyla  tamamlayan Teknosa, 2012'de yeni mağaza açılışlarıyla hem mağaza sayısını artırıyor hem de metrekare olarak büyümesini sürdürüyor. Bu mağazayla beraber İzmir'deki mağaza sayısı 20'ye yükselten Teknosa, 395 metrekarelik alanda teknoloji severlere hizmet verecek.

Koçtaş'tan 37'nci mağaza
OPTİMUM İzmir'de bir mağaza da ev geliştirme perakendecisi Koçtaş'tan geldi. Koçtaş böylece, İzmir'deki 4'üncü; Türkiye'deki 37'nci mağazasını açtı. Açılışa katılan Koç Holding Turizm Gıda ve Perakende Grup Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koçtaş'ın mağazalaşma sürecinin 16 yıl önce ilk olarak İzmir'den başladığını belirterek, 2012 yılı sonuna kadar en az dört mağaza daha açmayı hedeflediklerini söyledi.

Sosyal medyayı yaygın şekilde kullanıyor
KOÇTAŞ'ın Genel Merkez de dahil olmak üzere 3 binin üzerinde kişiye istihdam sağladığını dile getiren Haşimoğlu: '2012 yılı için bir önce yılda olduğu gibi yüzde 20'lik büyüme hedefliyoruz. 2012 yılı içerisisinde açmayı hedeflediğimiz mağazalarla da en az 400 kişiye daha istihdam imkanı sağlayacağız' dedi.Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu ise, Koçtaş'ın sosyal medyayı yaygın olarak kullandığına değinerek, 'Sosyal medya aracılığıyla ayda binden fazla mesaj alıyoruz' diye konuştu.

Eylül AKDENİZ/Akşam

 


Geri Dön