26 / 04 / 2024

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.



Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye gönderildi. Yaralılar olduğu belirtildi.

İzmir’de 9 Eylülde Tarkan’ın konser vereceği sahne yıkıldı.

Tarkan'ın 9 Eylül'de İzmir'de vereceği konser için hazırlanan dev sahne çöktü. Sahnenin neden çöktüğü ise henüz belirlenemedi. Dev platformun çökmesi sırasında kaçmaya çalışan bir kişi yaralandı. Yıkıntının altında kalan olup olmadığının belirlenmesi için çalışmalar başlatıldı.

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler arasında yer alan Tarkan konseri öncesinde üzücü bir olay yaşandı. Konsere bir gün kala konser sahnesi bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Tarkan konseri iptal edilecek mi merak konusu oldu. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Tarkan konseri için hazırlanan sahne demir platformun çöktü. Olayda kaçmaya çalışan bir kişi yaralandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve Cumhuriyet Meydan'nanda Kordonboyu'na kurulan sahnenin üst kısmı çalışma sırasında çöktü. Çökme sırasında bölgede işçilerin de olduğu belirtildi.

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri yöneltildi. Yaralanan işçi, Alsancak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise konser hakkında açıklama yapacaklarını duyurdu. 


Geri Dön