26 / 04 / 2024

İzmit Cephanelik Mescidi'nin açılış töreni gerçekleşti!

İzmit Cephanelik Mescidi'nin açılış töreni gerçekleşti!

İzmit Belediyesi'nin vatandaşlardan gelen talep üzerine kısa bir süre önce yapımını tamamladığı Cephanelik mesire alanındaki mescit açıldı.



İzmit Belediyesi'nin vatandaşlardan gelen talep üzerine kısa bir süre önce yapımını tamamladığı Cephanelik mesire alanındaki mescit açıldı. İzmitlilerin haftanın her günü büyük ilgi gösterdiği Cephanelik mesire alanındaki mescit bölgenin doğal yapısına uygun şekilde yapıldı. Yaklaşık 60 metrekare büyüklüğünde bayan ve bayanların ayrı alanlarda namaz kılabilecekleri mescitle birlikte abdest almak için şadırvanda bulunuyor. 


'MESCİT ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ' 

Açılış sonrası kısa bir konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Biz göreve geldiğimiz günden bu yana Cephanelik alanını önemsiyoruz. Burada gerek spor kompleksimizle, gerek kadın yaşam merkezimizle, piknik alanlarımızla bir dönüşüm başlattık. Bu alanı olabildiğince değerlendiriyoruz. Aile Rehberlik Merkezi'mizin de tanıtımını yaptık. Şimdi Mesire alanımızı bitirdik, 2. Etaba başladık. 2. Etap içerisinde ki çalışmalarımızdan bir tanesi de mescitti" ifadelerini kullandı.


Derince Ekspres


Geri Dön