28 / 03 / 2024

İzmit İsmetpaşa Stadyumu yıkılıyor mu?

İzmit İsmetpaşa Stadyumu yıkılıyor mu?

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, geçtiğimiz aylarda yapılan toplantıda İsmetpaşa Stadyumu’nun yıkılıp yıkılmayacağı ile ilgili net bir tarih vermediğini ifade etti..



Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, geçtiğimiz aylarda yapılan toplantıda İsmetpaşa Stadyumu’nun yıkılıp yıkılmayacağı ile ilgili net bir tarih vermediğini ifade ederek, stadın yıkılması konusunda da tasarrufun bakanlık ve araziyi alan firmaya bağlı olduğunu söyledi



YANLIŞ BİLGİLENDİRİYORLAR

Kocaelispor’un sezonun tamamlanmasının ardından gündem yine İsmetpaşa Stadyumu’na döndü. Sanki birileri İsmetpaşa Stadyumu’nun yıkılmasından nemalanacakmış gibi, eski haberleri ısıtıp ısıtıp spor camiasına servis etmeye başladı. Bazı yerel haber siteleri yine eski haberleri sayfalarında yayınlamaya başladı. Konuyla ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, bu haberlere itibar edilmemesini istedi.

 

HAZİRAN SONRASI DEMİŞTİM

Çintimar, geçtiğimiz aylarda yapılan toplantıda İsmetpaşa Stadyumu’nun yıkımının gündemde olduğunu ve o gün kendisinden tarih isteyenlere haziran sonrasında dediğini ifade ederek, “Bu arkadaşlar benim ağzımdan yeni bir demeç verilmiş gibi haberi yeniden gündeme taşımışlar. İsmetpaşa Stadyumu’nun yıkımı ile ilgili olarak benim net bir tarih verme imkanım yok. Kaldı ki stat yıkılmayabilir de” şeklinde konuştu.

 

STAT YIKILMAYABİLİR

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz’un önümüzdeki sezon maçlarını İsmtepaşa Stadyumu’nda oynamak istediklerini ve bu konuda Kocaeli Valisi ile görüş alışverişinde bulunduklarını dile getirdiğimizde Çintimar, “Stadyumun yıkılıp yıkılmayacağı ile ilgili karar, Spor Bakanlığı ve araziyi alan firmanın tasarrufunda. Eğer iki taraf arasında bir anlaşma sağlanırsa stadın yıkılması ertelenebilir” ifadelerine yer verdi.


Bizim Kocaeli


Geri Dön