28 / 03 / 2024

İzmit İsmetpaşa Stadyumu

İzmit İsmetpaşa Stadyumu

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, geçtiğimiz aylarda yapılan toplantıda İsmetpaşa Stadyumu’nun yıkılıp yıkılmayacağı ile ilgili net bir tarih vermediğini ifade etti..

İzmit İsmetpaşa Stadyumu satıldı!

İzmit'in önemli sembollerinden İsmetpaşa Stadı satıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmit'in Alikahya bölgesinde yapılacak 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında İsmetpaşa Stadı'nı TOKİ'ye verdi.

İzmit İsmetpaşa Stadyumu arsa ihalesinin 2. oturumuna en yüksek teklif kimden?

İzmit İsmetpaşa Stadyumu arsa ihalesinin ilk oturumunda en yüksek teklif 20 milyon TL'ydi. İkinci oturumda bu tutar 83 milyon 198 bin 500 TL'ye kadar çıktı...

İzmit İsmetpaşa Stadyumu arsa ihalesinde ikinci oturum 20 Haziran'da!

İzmit İsmetpaşa Stadyumu'nun yer aldığı arsa ihalesinin 12 Haziran'daki ilk oturumunda kazanan 20 milyon TL'lik teklif ile Torkam İnşaat olmuştu. İkinci oturum ise 20 Haziran'da yapılacak.

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı bugün açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin bugün açılacağı müjdesini paylaştı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit etabı 19 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin 19 Eylül'de açılacağını söyledi.

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı!

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, yeni şubesini İzmit'te açtı.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

İzmit Çağırgan'a konak inşa edilecek!

Şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’a yakın konak inşa eden İzmit Belediyesi, Çağırgan Mahallesi'nde de yeni bir konak inşa etmek için düğmeye bastı.

İzmit Benim Evim Çocuk ve Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde UNİCEF desteğiyle Türkiye’nin ilk çocuk işçiliğiyle mücadele merkezi İzmit’te açıldı.

Tarsus Belediyesi'nden İsmetpaşa'da karma proje!

Tarsus Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki ticaret + konut alanında kalan 10 bin 408 metrekarelik arsada karma proje yaptırıyor..

Bayrampaşa dönüşüm projesinde sözleşme randevuları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında Bayrampaşa ilçesi sınırları içerisinde kalan İsmetpaşa Mahallesi’nde yepyeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. 

İzmit İsmetpaşa Stadyumu Haberi

İzmit İsmetpaşa Stadyumu

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, geçtiğimiz aylarda yapılan toplantıda İsmetpaşa Stadyumu’nun yıkılıp yıkılmayacağı ile ilgili net bir tarih vermediğini ifade ederek, stadın yıkılması konusunda da tasarrufun bakanlık ve araziyi alan firmaya bağlı olduğunu söyledi



YANLIŞ BİLGİLENDİRİYORLAR

Kocaelispor’un sezonun tamamlanmasının ardından gündem yine İsmetpaşa Stadyumu’na döndü. Sanki birileri İsmetpaşa Stadyumu’nun yıkılmasından nemalanacakmış gibi, eski haberleri ısıtıp ısıtıp spor camiasına servis etmeye başladı. Bazı yerel haber siteleri yine eski haberleri sayfalarında yayınlamaya başladı. Konuyla ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, bu haberlere itibar edilmemesini istedi.

HAZİRAN SONRASI DEMİŞTİM

Çintimar, geçtiğimiz aylarda yapılan toplantıda İsmetpaşa Stadyumu’nun yıkımının gündemde olduğunu ve o gün kendisinden tarih isteyenlere haziran sonrasında dediğini ifade ederek, “Bu arkadaşlar benim ağzımdan yeni bir demeç verilmiş...