25 / 04 / 2024

İzmit Kızılay Parkı açıldı!

İzmit Kızılay Parkı açıldı!

İzmit'in en büyük parklarından biri Sanayi mahallesinde açıldı. Kızılay adı verilen parkın açılışı için düzenlenen törene AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak katıldı...




Kızılay adı verilen parkın açılışı için düzenlenen törene AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoglu, mahalle muhtarları, daire müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılışta konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İzmit’te fark edilen ve çok sevilen bir değişim yaşandığına dikkat çekerek, “ Hizmetlerimiz halkımızca çok seviliyor. Ben başta İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Parkımız hayırlı olsun” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak da konuşmasında, Gebze’den Kandıra’ya kadar ayrım yapmadan hizmet yaptıklarını belirterek, ” Son 10 yılda yapılan hizmetler Kocaeli’nin çehresi değişmiştir” diye konuştu.


Sanayi Mahalle Muhtarı Osman Çilingir de Başkan Doğan’a mahallelerine park kazandırdığı için teşekkür etti.


100 yeni park hedefi ile yola çıktıklarını ancak bu sayının çok üzerinde park açtıklarına vurgu yapan Başkan Doğan, “İzmit’e hizmette sınır tanımadık. Hedeflerimizin çok üstüne çıktık. İzmit’e çok güzel eserler kazandırdık. Halkımıza feda olsun” dedi.


Parkın yapımı için İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eden Başkan Doğan “ Parkımız 7 bin 760 metrekare alan üzerine kuruldu. 4 bin 900 metrekare yeşil alana sahip parkımızda futbol sahası, basket sahası, çocuk oyun alanı, gölgelikli banklar, döküm ayaklı banklar ve yürüyüş alanları bulunuyor. Parkımız İzmit’in en büyük parklarından biri oldu” dedi. Parkın açılışına mehteran bölüğünün gösterisi ayrı bir renk kattı.


İha


Geri Dön