25 / 04 / 2024

Jaguar XF fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2022 Jaguar XF fiyat listesi...

Jaguar XF fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2022 Jaguar XF fiyat listesi...

Birçok konfor ve lüks unsurunu sedanın yapısına dahil eden Jaguar XF'nin fiyatları resmen belli oldu! Peki, Jaguar XF fiyatları ne kadar? Jaguar XF kaç TL? İşte 27 Kasım 2022 Jaguar XF fiyat listesi...



Jaguar XF'nin Kasım'a özel fiyatları resmen belli oldu. Jaguar'ın yıldızı Jaguar XF'nin özellikleri neler? Fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Birçok konfor ve lüks unsurunu sedanın yapısına dahil eden Jaguar XF, motor kaputunun agresif çizgilerine rağmen koltuk profilinden ödün vermiyor. Dış tasarımı radikal çizgilerle zenginleştiren XF, gündüzleri J-blade adı verilen gündüz farları ile bu tasarımı vurguluyor.

Jaguar XF in fiyatına inanamayacaksınız! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…Sınıfındaki diğer rakiplerine göre en ikonik tasarımlardan biri olan Jaguar XF, kişiselleştirme isteyenler için 12 gövde rengi seçeneği sunuyor. Ayrıca Jaguar XF, kullanıcılarına ön ızgara tasarımından 17 farklı jant modeline kadar çok sayıda seçenek sunuyor. Jaguar cam tavan isteyenler için opsiyonel olarak satıyor. Dış tasarımına daha radikal ve lüks bir dokunuş getiren Jaguar XF, orta konsolda fiziksel düğmelerle çığır açan bir duruş benimsiyor. Üst gövde için mükemmel yumuşak malzeme olan XF, kullanıcıyı özel hissettiren birçok ayarlanabilirlik ve konfor faktörü sunar. İç mekanda bile, kullanıcılar ahşap veya karbon fiber arasında seçim yapabilir.

Jaguar’ın fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte Jaguar’ın XF modelinin 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bu sınıftaki birçok otomobilde opsiyonel olarak sunulan bu teknoloji, Jaguar XF'in çevresine konumlandırılan kameralar sayesinde kullanıcılara mükemmel 360 derecelik kontrol sağlıyor. Bu, XF içindeki kullanıcıların, park etme gibi durumlarda hataları en aza indirerek, dışarıda olup biten her şeyden haberdar olmalarını sağlar. XF, 360 derece sisteminde kullanılan kameraları kullanarak kullanıcının göremediği alanları tarar ve şerit değiştirme veya manevralar sırasında kullanıcının girmek üzere olduğu noktada araç veya yaya varsa direksiyon hakimiyetini eline alır. XF, bu müdahale öncesinde kullanıcıya sesli ve görsel bildirimler göndermeyi ihmal etmez.

Bu teknoloji, Jaguar XF'in hem içindeki hem de içindeki insanları korur. XF, çevrenizdeki yayaları aktif olarak tarar ve temas halinde yaya yaralanmasını en aza indirmek için kaputu kaldırır.

Jaguar’ın fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte Jaguar’ın XF modelinin 15 Eylül 2022 fiyat listesi…Bu asistan, XF'in ilk çalıştırılmasından park alanından çıkmasına kadar çalışan bir teknoloji içerir. Kullanıcının fırlatma rampasından başlangıçta hareket ettiği yön, XF tarafından kontrol edilir. Ateşleme anında yakınlarda hareket eden araçlar veya yayalar varsa, XF bu tehlikeyi algılar ve kullanıcıyı direksiyon simidi titreşimiyle uyarır.

Piyasadaki en başarılı bilgi-eğlence ekranlarından biri olan Jaguar XF, kullanıcılara büyük bir ekrandan fazlasını sunuyor. 10 inçlik bu ekran ikiye bölünerek aynı anda farklı amaçlar için kullanılabiliyor. Bilgi-eğlence sistemi bu nedenle hem kullanıcı hem de yolcu tarafından paylaşılır. Modern kullanıcılar için en kullanışlı iç mekan teknolojilerinden biri olan Heads-Up Display, XF kullanıcılarına önemli detayları gözlerini yoldan ayırmadan görme lüksünü sunuyor. Bu ekran sayesinde aracınızın hızını, navigasyonunu (açıksa) ve bulunduğunuz yerin trafik işaretlerini görebilirsiniz.

Jaguar’ın fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte Jaguar’ın XF modelinin 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Jaguar, XF konusunda sektörün en başarılı markalarından biri olan Meridian ile iş birliği yapıyor. XF'te sekiz konumda Meridian hoparlörleri benimseyerek, konforun yanı sıra üst düzey ses kalitesinin de keyfini çıkarabilirsiniz. Jaguar, Meridian ile ortaklığını diğer modellerde de sürdürüyor. Jaguar XF'in konfor kategorisinde kullanıcılara sunduğu en büyük lüks sürücü koltuğu. Bu koltuk 20 farklı ayar seçeneğine sahiptir ve tamamen elektriklidir. Doğru pozisyonu bulmanın yanı sıra, kullanıcılar kanepede kendilerini evlerinde hissedebilirler. 20'li koltuğun opsiyonel olduğunu unutmayınız.

Jaguar XF, çok çeşitli motorlara sahip bir modeldir. Toplam 14 farklı motor versiyonu bulunan XF, en güçlü motorda 0'dan 100'e 5,3 saniyede çıkabiliyor. Hem benzinli hem de dizel seçenekleriyle XF'in otomatik istemeyenler için manuel vitesli modeli de bulunuyor.

Peki, Jaguar XF fiyatları ne kadar? Jaguar XF kaç TL? İşte 27 Kasım 2022 Jaguar XF fiyat listesi...


Geri Dön