25 / 04 / 2024

Japon Evleri Haliç 'te maksimum fiyat 525 bin TL!

Japon Evleri Haliç 'te maksimum fiyat 525 bin TL!

Home ofis ve dükkanlardan oluşan Japon Evleri Haliç projesinde maksimum fiyat 525 bin TL olarak belirlenmiş durumda



Japon Evler projesinde minimum fiyat 337 bin TL olarak belirlenirken; maksimum fiyat 525 bin TL 'ye çıkıyor. Metrekare satış fiyatları ise 4 bin 200 TL ile 5 bin 500 TL arasında. Firma herhangi bir kampanya yapmıyor.

Japon Evler 'de 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde inşa edilen home ofislerin alanları 68 ile 99 metrekare arasında. Projede ayrıca bankalara, yatırımcılara, şirketlere uygun, Sütlüce Kültür Merkezi Otobüs Durağı önünde Karaağaç caddesine 22 metre cepheli, 250 metrekare giriş, 260 metrekare bodrumu olan toplam 510 metrekare işyeri bulunuyor. Öte yandan komple Haliç manzaralı, yatırımcılara, kurumsal firmalara, restoran, kafe, kafeterya olacak nitelikte 4. Katta, 169 metrekare kapalı, 37 metrekare teraslı toplam 546 metrekare müstakil iş yeri katı da yer alıyor.  

Japon Evleri Haliç projesinin toplam arsa alanı 600 metrekare olarak belirlendi. Projeyi Kılıç İnşaat hayata geçiriyor. Projede toplam 41 adet home ofis ve 7 adet dükkan yer alıyor.

Japon Evler projesi Haliç, Eyüp Sultan Camii ve Piyer Loti panoramalı manzaraya hakim konumda yükseliyor. Fonksiyonel ve teknolojik donanımlara sahip proje en son deprem yönetmeliğine uygun şekilde hayata geçiriliyor.

ÖZELLİKLER

Genel : Kullanılacak tüm malzeme Bayındırlık Bakanlığı Teknik şžartnamelerine ve TSE normlarına uygun olacaktır. İmalatlar Bayındırlık Bakanlığı Genel Teknik şžartnamesi hükümlerine uygun yöntem ve kalitede olacaktır.

İnşaat Sistemi : Hafriyat aşamasında iksa projesine uygun olarak mini kazık ve ankrajlı perde imalatları yapılacaktır. En son deprem yönetmeliğine uygun şekilde Radye Jeneral temelli, Betonarme karkas olarak projelendirilip, bu sistem dahilinde imal edilecektir.
Projesinde belirtilen BS Sınıfı Betonu ve ST III nervürlü demir ile yapılacak ve tüm beton dökümünde vibratör kullanılacaktır.

Toprak Altı İzolasyon : İksa amaçlı imal edilen perdenin üzerine sırasıyla geotekstil, membran, polietilen örtü, ısıyalıtım levhası, polietien örtü konulacaktır. Radye temel altıda membran ile izolasyonu yapılıp, düzey izolasyon ile sistem kilitlenecektir.

Bölücü Duvarlar : Ytong veya tuğla üzeri alçı sıva üzerine saten alçı yapılacaktır.

Dış Cephe Kaplamaları : Tuğla, gazbeton ve/veya prekast dış duvar yapı elemanları. Projeye uygun cephe uygulaması; expanded polistren ısı izolasyonlu mantolama sistemi üzeri dış cephe boya ve ısı izolasyonlu cephe kaplaması. Dekoratif cephe elemanları ile görünüm zenginleştirilecektir.

çatı : Döşeme üzeri ahşap kadronlama arasına extrüde polistren levha ile ısı yalıtımı yapılıp, buhar dengeleyici örtü serilip, osb levha kapalanacaktır. Projesine uygun metal kenet veya shingle çatı yapılacaktır.

Döşeme Kaplamaları : Home-Ofis dairelerde odalar laminat parke, banyo döşemelerinde Toprak, çanakkale veya Eczacıbaşı birinci sınıf bordürlü seramik kaplanacaktır. Dükkan döşemeleri Toprak, çanakkale veya Eczacıbaşı birinci sınıf gre-seramik, depo döşemeleri seramik olacaktır.

Duvar Kaplamaları : Alçı saten sıva üzeri su bazlı boya yapılacaktır. Banyolar Toprak, çanakkale veya Eczacıbaşı marka birinci sınıf bordürlü seramik olacaktır.

Tavan Kaplamaları : Banyo tavanlarında çimento esaslı sıva üzeri, diğer tüm mahallerde alçı sıva üzeri plastik boya yapılacaktır.

Süpürgelikler : Zemin kaplamasına uygun olarak seramik veya ahşap süpürgelik yapılacaktır.

Pencereler : çift eksen açılırlı ve 4 + 12 + 4 ısı camlı ve 60 mm serisinden Pimapen, Winsa, Fıratpen veya muadili marka yerli veya yabancı PVC doğramalar ve aluminyum korkulukları. Dükkan doğramaları aluminyum doğrama olacaktır.

Kapı Doğramaları : Daire giriş çelik kapı, iç kapılar ahşap kaplamalı pervazlı kapılar, kapı aksesuarları ve madeni aksamlar.

Mutfaklar : Kaliteli yerli ankastre mutfak dolapları, çift gözlü ve damlalıklı paslanmaz çelik evye. ECA, Artema veya muadili marka birinci sınıf armatürler, mutfak aspiratörü.

Banyolar : Aynalı ve tezgahlı banyo dolapları, duş teknesi, duşakabin, 1. sınıf çanakkale veya muadili marka vitrifiye malzemeleri, ECA veya muadili marka armatürler.

Ortak Alanlar : Bina girişi, merdiven sahanlıkları, kat sahanlıkları ve holler doğal taş kaplanacak, metal merdiven korkulukları yapılacaktır.

Asansörler : Yönetmeliklere uygun sayıda ve kaldırma kapasiteli asansörler olacaktır. Bu asansörler kat ve kabin kapıları tam otomatik, kabini özel dizayn edilmiş laminant veya paslanmaz kaplı, dijital sinyalizasyonlu, acil aydınlatmalı, diyafon. Ayrıca asansör giriş söveleri projeye uygun malzeme ile yapılacaktır.

Isıtma Sistemi : Merkezi ısıtma sistemi. Yerden ısıtma sistemi olacaktır. Dairelere ait bağımsız doğalgaz sayacı ve mutfağa kadar çekilmiş doğalgaz hattı olacaktır.

Sıhhi Tesisat Sistemi : Polipropilen veya PPRC boru ile yapılmış sıhhi tesisat. Sızdırmazsız ve içerisi fayans kaplı su deposu ve yeterli güçte hidrofor standart vb. dairelere ait bağımsız su sayacı.

Pis Su Tesisatı : Projesine uygun Fırat marka veya muadili pis su boruları kullanılacaktır.

Elektrik Tesisat Sistemi : Topraklı ve trifaze elektrik tesisatı. Kaçak halinde akımı kesecek hayat kurtarıcı (Sayaç çıkışına) kaçak akım rölesi ve kaçak akım şalteri (daire sigortasının yanına). Tesisatta TSE'li kablo kullanılacaktır. Odalara, mutfağa ve banyoya yeterince priz, anahtar ve otomatik sigorta. Home-ofis dairelere ve dükkanlara ait bağımsız elektrik sayacı, dış mekan aydınlatmaları, sistemleri, binada sensörlü merdiven otomatiği.

TV ve Telefon : Her odada ankastre kablolu TV aboneliğine uygun TV anteni. Güvenlik irtibatlı interkom sistemi. Binaya ait yer altı telefon, doğalgaz, su, kanalizasyon şebekelerinin tanzimi, ayrıca uydu yayını için tesisat yapılması.

Yangından Korunma Sistemi : Yangın kaçış merdivenleri, her katta yangın dolabı, yangın ihbar butonu, yangın alarm sistemi ve itfaiyenin isteğine bağlı gerekli tesisatlar.

Bina Ortak Alanları : Kapalı yüzme havuzu, Sauna, çocuk oyun odası, Fitness Center (Ekipman ve tefriş hariç)

www.japonevlerhalic.com

http://www.kilicinsaat.net/
0216 499 16 02-03


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön