19 / 04 / 2024

Jason Statham Antalya'da kurşun geçirmez villada kalıyor!

Jason Statham Antalya'da kurşun geçirmez villada kalıyor!

Antalya'da çekilen 'Five Eyes' filminde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, kaldığı otelde kameralara yakalandı. Ünlü aktör, Regnum Carya Otel’in en önemli villalarından biri olan Crown villada kalıyor. 



Antalya'da çekilen 'Five Eyes' filminde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, kaldığı otelde kameralara yakalandı. ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'in de konakladığı otelin kurşun geçirmez camlı villasında kalan Statham, dün akşam yemeği için ana restorandaydı.

Sözcü'de yer alan habere göre; yönetmen Guy Ritchie ile Jason Statham’ın bir araya geldiği aksiyon filmi ‘Five Eyes’in çekimleri Antalya’da devam ediyor. Çekimler, 1.8 milyar TL’ye inşa edilen ve dev bir film platosu haline gelen EXPO alanı ve tarihi Kaleiçi’nde sürüyor. Sıkı güvenlik önlemleriyle, film çekimlerinden görüntü alınmasına izin verilmiyor.

Jason Statham Antalya da kurşun geçirmez villada kalıyor!

Sahnelerin çekimleri dün tarihi semt Kaleiçi’nde yapıldı. Çekim alanına görevli kartı olmayan hiç kimse alınmazken, ünlü aktörün oteldeki villasında dinlendiği belirlendi. 

Jason Statham, 6 Ağustos 2019’da Antalya’da konser veren ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez’in de konakladığı Regnum Carya Otel’in en önemli villalarından biri olan Crown villada kalıyor. 

3 katlı, 5 yatak odası, 5 giyinme odası, teras barbekü, müzik sistemi, özel SPA merkezi ve havuz bar gibi özellikleri olan, 10 kişinin konaklayabildiği, helikopter transferi, özel şoför ve araba verilen 3 bin 500 metrekare alandaki villanın ayrı bir havuzu mevcut ve dışarıdan görünebilecek bütün camları kurşun geçirmez madde ile kaplı.

Liam Payne Los Angeles'taki evini sattı!

 


Geri Dön