25 / 04 / 2024

Jennifer Lopez Antalya'da kurşun geçirmez camlı villada kalacak! 

Jennifer Lopez Antalya'da kurşun geçirmez camlı villada kalacak! 

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez Antalya konseri için, Belek'te kurşun geçirmez camla kaplı lüks bir villada konaklayacak. 



Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez 6 Ağustos'ta Antalya'da bir otelde konser verecek. Antalya'da 3 gün geçirecek olan ünlü şarkıcı 5 yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan kurşun geçirmez camlarla kaplı 3 katlı villada kalacak.

HaberTürk'te yer alan haberde; ABD'li şarkıcı, 'It's My Party' turnesi kapsamında 6 Ağustos'ta Antalya'da konser verecek. Jennifer Lopez, Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek'teki bir otelde 2 saat sahnede olacak.

Kurşun geçirmez villada kalacak

Konserin gerçekleşceği otelin yönetim kurulu üyesi Deniz Üstertuna sanatçıya en özel villarından birini tavsiye ettiklerini belirtti ve şunları söyledi:

"O villada kalacağını düşünüyoruz. Bu villa kendi örneğinin en iyisi. Genelde, politikacıların ve sanatçıların kaldığı 3 katlı bir villa. 5 yatak odası var. 10 kişi kalabiliyor. Helikopter transferi veriyor. Bu villaya özel bir şoför ve araba veriyoruz. 3500 metrekarelik alandaki villanın ayrı bir havuzu var. Dışarıdan görünebilecek bütün camları kurşun geçirmezdir."


Geri Dön