24 / 04 / 2024

antalya lüks villa

antalya lüks villa

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez Antalya konseri için, Belek'te kurşun geçirmez camla kaplı lüks bir villada konaklayacak. 

Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası görenleri hayran bıraktı! 

Başarılı sunucu Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası sosyal medyada gündem oldu. 800 metrekarelik villa görenleri adeta hayran bıraktı. 

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Domates üreticisinden dikkat çeken sözler! Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi

Domates üreticisinin paylaştığı video sosyal medyada viral oldu. Çiftçinin "Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Peki domates fiyatları kaç TL? İşte A101, Migros, Carrefoursa, İstanbul-Antalya hal fiyat listesi...

Lüks villa dolandırıcısı için tutuklama kararı!

Ankara’nın Çankaya'da lüks villa dolandırıcılığı yaptığı iddia edilen şüpheli Erkan Gürsoy, çıkarıldığı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Antalya'da lüks villaların yüzde 80'i kiralandı!

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

Karayipler'de 39 lüks villa inşa edilecek!

Storm Gonsalves isimli gayrimenkul geliştiricisi Karayipler Saint Vincent ve Grenadinler ada ülkesinin bir parçası olan Bequia'da 39 lüks villa inşa etmeye hazırlanıyor.

Hadise annesi için Bodrum'da lüks villa kiraladı!

Hadise, pandemi nedeniyle Belçika'dan gelemeyen annesine sürpriz yaptı. Yaz tatilini annesiyle birlikte geçirmek isteyen Hadise, Bodrum'dan lüks villa kiraladı.

İzmir'de lüks villa ilanlarıyla dolandırıcılık yapan şüpheliler yakalandı!

İzmir'de internette yayımladıkları lüks villa ilanlarıyla çok sayıda kişiyi dolandıran şüpheliler yakayı ele verdi.

antalya lüks villa Haberi

antalya lüks villa

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez 6 Ağustos'ta Antalya'da bir otelde konser verecek. Antalya'da 3 gün geçirecek olan ünlü şarkıcı 5 yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan kurşun geçirmez camlarla kaplı 3 katlı villada kalacak.

HaberTürk'te yer alan haberde; ABD'li şarkıcı, 'It's My Party' turnesi kapsamında 6 Ağustos'ta Antalya'da konser verecek. Jennifer Lopez, Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek'teki bir otelde 2 saat sahnede olacak.

Kurşun geçirmez villada kalacak

Konserin gerçekleşceği otelin yönetim kurulu üyesi Deniz Üstertuna sanatçıya en özel villarından birini tavsiye ettiklerini belirtti ve şunları söyledi:

"O villada kalacağını düşünüyoruz. Bu villa kendi örneğinin en iyisi. Genelde, politikacıların ve sanatçıların kaldığı 3 katlı bir villa. 5 yatak odası var. 10 kişi kalabiliyor. Helikopter transferi veriyor. Bu villaya özel bir...