29 / 03 / 2024

Joy Group dünyanın en büyük 115. otel grubu oldu

Joy Group dünyanın en büyük 115. otel grubu oldu

Türkiye'nin büyük otel gruplarından Joy Group, "dünyanın en büyük otel grupları sıralaması"nda 115'inci oldu



Türkiye'de Ege ve Akdeniz bölgelerinde işlettiği 16 otelde toplam 25 bin yatağa sahip Joy Group, "World's Largest Hotel Companies" tarafından, "en büyük ve en iyi otel grupları" kategorisinde, dünyanın binlerce otel grubu arasında ilk 300 otel arasında 115. sırada yer aldı.

Joy Group yetkilileri, dünyadaki ve Türkiye'deki en büyük otel gruplarını geride bırakarak yerleştikleri bu sıranın tüm dünya turizm firmaları ve basını tarafından takip edilen "www.hotelsmag.com" web sitesinden de açıklanarak resmiyet kazandığını belirtti. Türkiye'den kendi otel gruplarının üst sıralarda yer almasının kendileri açısından memnuniyet verici olduğunu belirten yetkililer, hem şirketleri hem de Türkiye adına sıralamadan gurur duyduklarını kaydetti. Öte yandan, dünyanın 300 en büyük otel işletmeleri sıralamasında birinci IHG (InterContinentals Hotel Group), ikinci Wyndham Hotel Group, üçüncü de Marriott International olarak belirlendi.

Hilton Hotels Corp. 4'üncü, Swiss-Belhotel International 111'inci, Dedeman Hotels & Resorts International 185'inci ve Jumairah Group 247'inci oldu. (AA)


Geri Dön