16 / 04 / 2024

JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini SeaPearl'de açıyor!

JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini SeaPearl'de açıyor!

Dünya genelinde kişiye has lüks kelimesiyle anılan marka JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini Ataköy SeaPearl'de açacak.



JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini SeaPearl'de açıyor. Kuzu Grup ve Marriott International Sea Pearl JW Marriott için anlaşma imzaladı. İmzalanan anlaşmaya göre, üçüncü otelin Ataköy'de deniz kenarında konumlanan denize sıfır rezidans projesi SeaPearl'de açılması planlanıyor.

Kurulacak otelin 2022 senesinin ilk aylarında açılması planlanıyor. JW Marriott'un şu anda Türkiye'de iki mülkü mevcut. JW Marriott Hotel  Ankara  ve JW Marriott Istanbul Bosphorus. JW Marriott  Hotel Istanbul Marmara Sea, markanın Türkiye'deki üçüncü oteli olacak. 

JW Marriott, Türkiye deki üçüncü otelini SeaPearl de açıyor!

Kuzu Grup CEO'su Özen Kuzu imzalanan anlaşma hakkında açıklamalarda bulundu. Kuzu, “Bu seçkin ve lüks projede Marriott International gibi dünyaca ünlü bir konaklama şirketi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Marriott International Körfez, Levant ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç, “Türkiye'de büyüyen otel portföyümüze JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea'yi eklemekten gurur duyuyoruz ve turizm sektörünün sürekli genişlemesine katkıda bulunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. 

Marriott International Türkiye'de büyümek istiyor!

 


Geri Dön