26 / 04 / 2024

Kabataş-Mahmutbey metrosu MasterChef Türkiye'ye ev sahipliği yaptı!

Kabataş-Mahmutbey metrosu MasterChef Türkiye'ye ev sahipliği yaptı!

MasterChef Türkiye yarışmasının dün akşamki bölümü, Avrupa yakasının ilk sürücüsüz metrosu olan Kabataş-Mahmutbey metrosunda çekildi.



 

MasterChef Türkiye yarışması dün akşam 18. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her geçen hafta tansiyonun daha da yükseldiği MasterChef Türkiye’nin son bölümü Kabataş-Mahmutbey metrosunda çekildi.

30 Ekim tarihinde yayınlanan MasterChef Türkiye'nin çekimleri takım yarışması ile başladı. Beyaz ve kırmızı takım  Kabataş-Mahmutbey metro inşaatında çalışan personele yemek hazırladı.

Yerin 35 metre altında yemek yapan Beyaz ve Kırmızı takım kıyasıya yarıştı.

Avrupa yakasının ilk sürücüsüz metrosu 

Merakla beklenen Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Proje tamamlandığında Mahmutbey - Mecidiyeköy arasındaki mesafe 26 dakikaya düşecek.

Avrupa yakasının ilk sürücüsüz metro hattı olma özelliğine sahip olan Kabataş Mahmutbey metro hattının 2019'un 3. çeyreğinde açılması planlanıyor.

Günde 1 milyon kişiyi taşıması beklenen hat tamamlandığında Bağcılar-Mecidiyeköy 41, Kağıthane-Mecidiyeköy 4.5, Tekstilkent-Mecidiyeköy 20, Beşiktaş-Mecidiyeköy 5.5, Başakşehir-Mecidiyeköy 35, Sancaktepe-Mecidiyeköy 55, Mecidiyeköy ile Mahmutbey arası ise 26 dakika olacak.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?


Geri Dön