24 / 04 / 2024

Kabuller Dayanıklı Tüketim Malları'nın 5 gayrimenkulü satılıyor!

Kabuller Dayanıklı Tüketim Malları'nın 5 gayrimenkulü satılıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kabuller Dayanıklı Tüketim Malları ve Dericilik Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin Osmaniye'de yer alan 5 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor.




Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kabuller Dayanıklı Tüketim Malları ve Dericilik Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin 5 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor.

 

Osmaniye Merkez'de yer alan gayrimenkullerin en düşük muhammen bedeli 320 bin TL en yüksek muhammen bedeli ise 2 milyon 975 bin TL olarak belirlendi.

 

Taşınmaz satış ilanı:

 

Kabuller Dayanıklı Tüketim Malları nın 5 gayrimenkulü satılıyor! 

 


1. İhale, Teklif Alma Yöntemi ile yapılacaktır. ŞİRKET’in aşağıdaki adresine son teklif verme günü ve saatine kadar verilecek teklif mektupları İhale Komisyonu tarafından değerlendirilecek olup; bir taşınmaza bir kişi teklif verdiği takdirde teklifinin uygun bulunup bulunmadığı kendisine bildirilecek, bir taşınmaza birden fazla teklif verildiği takdirde istekliler arasında açık artırma yapılarak ihale sonucu belirlenecektir.
2. Son teklif verme günü ve saati 23/02/2018 saat 17.00’dır.
3. Teklifler ve ekleri aşağıdaki faks numarasına faks çekilebilir, ancak her halükarda evrak asıllarının son teklif verme günü ve saatine kadar ŞİRKET’in adresinde olacak şekilde posta ile gönderilmesi veya elden teslim edilmesi gerekmektedir.
4. Satış koşulları ve satışa sunulan varlıklar hakkında daha ayrıntılı bilgi ŞİRKET’in adresinden ve aşağıdaki irtibat kurulacak kişiden temin edilebilecektir.
5. Teklif verenler bu ilandaki hükümleri, teklif ve taahhütname formundaki satış koşullarını ve ŞİRKET’in ihale usullerini kabul etmiş sayılırlar.
6. Varlıklar ile ilgili bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir.
7. Varlıkların devir ve tescil işlemleriyle ilgili her türlü sözleşme masrafları alıcıya, vergi resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler yasal düzenlemeler kapsamında taraflara aittir.
8. ŞİRKET, Devlet İhale Kanunu ve Kamu İhale Kanununa tabi olmadığından ihale yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.
9. Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde ŞİRKET tarafından yapılacak açıklamalar geçerlidir.
10. Teklifi kabul edilen isteklinin ŞİRKET tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya satın almaktan vazgeçmesi halinde ŞİRKET, ikinci en yüksek teklif sahibinden varlığı satın almasını isteyebilir.

 

 


Geri Dön