20 / 04 / 2024

Kadıköy Belediyesi'nden 30 yıllığına kat karşılığı kiralık otopark!

Kadıköy Belediyesi'nden 30 yıllığına kat karşılığı kiralık otopark!

Kadıköy Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, Rasimpaşa Mahallesi 'nde park düzenlemesi, imam evi, cami dernek binası ve otopark yapılması için ihale açtı. İhale, 24   Mayıs 2011 tarihinde gerçekleştirilecek



Kadıköy Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, Rasimpaşa Mahallesi 'nde park düzenlemesi, imam evi, cami dernek binası ve otopark yapılması için ihale açtı. Yapılan açıklamalara göre 30 yıl süreli kullanım hakkı karşılığı yapılması beklenen inşaatların ihalesi, 24   Mayıs 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre Rasimpaşa Mahallesi 'ndeki arsa üzerine toplam 9 bin 680 metrekare otopark ve 327 metrekare inşaat alanına sahip olan hizmet binası yaptırılacak. Hizmet evi kapsamında imam evi ve cami dernek binası yaptırılacağını dile getiren Kadıköy Belediyesi yetkilileri, bu inşaat karşılığında yapımcının 30 yıl süre ile tesisi ve otoparkı kullanma hakkının doğacağını dile getirdi.

Tahmini yatırım maliyeti olarak 11 milyon 128 bin 830 TL+KDV belirlenen ihalenin geçici teminat olarak 333 bin 864 TL istendi. Yıllık asgari tahmini kira bedeli için KDV hariç yıllık 30 bin TL olan ihale, Kadıköy Belediye Başkanlığı 'nda gerçekleştirilecek.

 


Geri Dön