20 / 04 / 2024

Kadıköy esnafından kira tepkisi!

Kadıköy esnafından kira tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir senedir faaliyet gösteremeyen Kadıköy esnafını dinledi. Esnaf kiralarını ödeyememekten yakındı. 



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kadıköy'de yaptığı bir dizi ziyaretler sonrasında KadıköyTarihi Çarşı’nda esnafın dertlerini dinledi. 

Ziyaret esnasında dertlerini ve yaşadıkları ekonomik sıkıntıları anlatmak isteyen yurttaşlar tarafından sık sık önü kesilen Kılıçdaroğlu, esnafla da bir araya geldi.

Kadıköy esnafından kira tepkisi!

Yurttaşların ve gazetecilerin yoğun ilgisi arasında ilerleyen Kılıçdaroğlu, kendisini dükkanına davet eden esnafların davetini kabul etti. Kadıköy’de uzun zamandır kepenklerini açamayan, kirasını ödemekte zorlanan esnafın dertlerini kapalı olan bir kepenk önünde dinledi. Kılıçdaroğlu, “Asla umutsuzluğa kapılmayın, bir süre sonra Türkiye’nin bütün koşulları değişecek, daha iyi, daha demokratik bir atmosfer olacaktır. Esnafın da, sanayicinin de, sokaktaki satıcının da rahat edebileceği daha güzel bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Bunun mücadelesini veriyoruz.” dedi. 

Esnaflardan kira tepkisi: Kiraları bir senedir ödeyemiyoruz!


Geri Dön