28 / 03 / 2024

kadıköy esnafı kira tepkisi

kadıköy esnafı kira tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir senedir faaliyet gösteremeyen Kadıköy esnafını dinledi. Esnaf kiralarını ödeyememekten yakındı. 

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Kadıköy esnafından kira tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir senedir faaliyet gösteremeyen Kadıköy esnafını dinledi. Esnaf kiralarını ödeyememekten yakındı. 

Kadıköy'deki Öykü Sahne kira borçları sebebiyle kapanıyor!

2010 yılının Mayıs ayında Tiyatro Açıkça tarafından İstanbul Kadıköy’de açılan tiyatro sahnesi Öykü Sahne, koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde birikmiş kira borçları sebebiyle kapanma kararı aldı.

Kadıköy'de konut fiyatları 435 bin TL'den başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın verilerine göre Kadıköy‘de ortalama konut satış fiyatı 987 bin 930 TL, geri dönüş süresi 32 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 21 TL olarak belirlendi. 

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

Kadıköy Fortis Sinanlı ödeme şekilleri 2018!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de inşa edilen Fortis Sinanlı Evleri'nde teslime kadar beklemeye son kampanyası kapsamında yer alan konutlara kira ödemesini şirket karşılıyor...

Ataşehir ve Kadıköy Tapu Müdürlüğü'nün kiraları mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ataşehir Tapu Müdürlüğü ve Kadıköy Tapu Müdürlüğü hizmet binalarının kira bedelleri ve kiralanma usullerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kadıköy Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık dükkan!

İstanbul Kadıköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy ilçesinde Suadiye Mahallesi,Suadiye Camii Sokak'ta yer alan 1 nolu dükkanı 3 yıllığına kiraya verecek. Dükkanın aylık kira bedeli 3 bin 520 TL olarak belirlendi.

Kadıköy Çarşısı'nda kiralar 30 bin TL'yi buldu!

İstanbul’un en eski alışveriş mekânlarından Tarihi Kadıköy Çarşısı’nda kiraların 30 bin TL’yi bulması esnafı zorluyor. Çarşıda sadece içkili restoranların kalacağını belirten esnaf, çarşının dokusunun yok olduğunu söylüyor...

Kadıköy Belediyesi'nin kira yardım bürosu açıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli binaları yıkılan vatandaşa kira desteğini artık ilçe belediyesi verecek. İstanbul'da kentsel dönüşümde kira yardımı uygulamasında pilot uygulama olarak ilk 'Kira Yardımı Bürosu'nu Kadıköy Belediyesi açtı.

1947 yılında Kadıköy'de deniz kenarında 7.200 metrekare arazi 40 liraya kiraya verilecekmiş!

1947 yılında Baltalimanı'nda, Dutlu Bostan adıyla bilinen 30 dönüm sebze bahçesi yıllık 315 liraya kiraya verilecekmiş. Kadıköy'de ise deniz kenarında, 7 bin 200 metrekare arazi için istenen yıllık kira bedeli sadece 40 liraymış.

Kadıköy'de kiralık ev kalmadı!

Kadıköy ile birlikte Maltepe ve çevrelerinde kiralık daire talebi her geçen gün artarken Şahinkaya; Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Kadıköy ve Ataşehir’in en yüksek kira değerlerini taşıdığını ifade etti.

Oto galeri sahiplerinden Kadıköy Belediyesi'ne mühürleme tepkisi!

Kadıköy'de belediye ekiplerinin işyerlerini mühürlediğini ileri süren galerici esnafı belediye binasına yürüdü. İçeri girmeye çalışan galericileri belediye önünde önlem alan polis ekipleri engellerken bu sırada gerginlik yaşandı

kadıköy esnafı kira tepkisi Haberi

kadıköy esnafı kira tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kadıköy'de yaptığı bir dizi ziyaretler sonrasında KadıköyTarihi Çarşı’nda esnafın dertlerini dinledi. 

Ziyaret esnasında dertlerini ve yaşadıkları ekonomik sıkıntıları anlatmak isteyen yurttaşlar tarafından sık sık önü kesilen Kılıçdaroğlu, esnafla da bir araya geldi.

Yurttaşların ve gazetecilerin yoğun ilgisi arasında ilerleyen Kılıçdaroğlu, kendisini dükkanına davet eden esnafların davetini kabul etti. Kadıköy’de uzun zamandır kepenklerini açamayan, kirasını ödemekte zorlanan esnafın dertlerini kapalı olan bir kepenk önünde dinledi. Kılıçdaroğlu, “Asla umutsuzluğa kapılmayın, bir süre sonra Türkiye’nin bütün koşulları değişecek, daha iyi, daha demokratik bir atmosfer olacaktır. Esnafın da, sanayicinin de, sokaktaki satıcının da rahat edebileceği daha güzel bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Bunun mücadelesini veriyoruz.” dedi. 

Esnaflardan kira tepkisi: Kiraları bir senedir...