26 / 04 / 2024

Kadıköy Fikirtepe Businist Ofis nerede?

Kadıköy Fikirtepe Businist Ofis nerede?

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

3 blok halinde yükselen Kadıköy Fikirtepe Businist Ofis nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Kadıköy Fikirtepe deniliyor. İçerisinde; 393 adet ofis ve 22 adet dükkan bulunan projede, dükkan alanları 60 metrekare ile 380 metrekare arasında değişiyor...



Ofis satışlarına devam edilen Kadıköy Fikirtepe Businist Ofis nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede, kat bazında 1.250 metrekarelik ofis alanları mevcut.


Businist Office Fikirtepe, toplantı ve eğitim odaları, IT destek hizmetleri, cafe, Restaurantlar, arşivleme için depolar, kuru temizleme, terzi, lostra, kuaför, kırtasiye, copy center, eczane, vale, fitness club, eğlence merkezi, kreş, sağlık merkezi gibi alanları içerisinde barındırıyor. 


Teslim tarihi 2016 yılı ilk çeyreği olarak belirlenen Kadıköy Businist Office, 550 milyon TL yatıtım bedeline sahip. Projede yer alan ofisler 3,8 metre kat yüksekliğine sahip.


2 etaptan meydana gelen Kadıköy Fikirtepe Businist Ofis nerede sorusuna İstanbul Kadıköy Fikirtepe cevabı veriliyor. İeçrisinde 393 adet ofis ve 22 adet dükkan yer alan projede banka kredisi kullanılıyor. 


Ofislerin alanlarının 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Businist Office projesi,  Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla inşa ediliyor. 


Kadıköy Fikirtepe Businist Ofis nerede?


Kadıköy Businist Ofis kroki!


Kadıköy Fikirtepe Businist Ofis nerede?


Fikirtepe Businist Office telefon numarası: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön