29 / 03 / 2024

İBB'den Kanal İstanbul sergisi! Coşkun Aral koordine ediyor!

İBB'den Kanal İstanbul sergisi! Coşkun Aral koordine ediyor!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kadıköy Gazhane binalarının sergi salonunda yapılan inceleme sırasında burada yapılacak ilk serginin Kanal İstanbul ile ilgili olacağını belirtti. 



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul programı kapsamında İBB'nin bazı tesis ve şantiyelerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte incelemeler yaptı. 

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, sergi salonunda yapılan inceleme sırasında burada açılacak ilk serginin Kanal İstanbul ile ilgili olacağını açıkladı. Polat, “Kanal İstanbul havzasının İstanbul'a yaşama kattığı büyük iklim desteği ve hasara uğrarsa yaşayacağı felaketi beraber anlatacak bir sergi hazırlanıyor şu an. 40'a yakın fotoğraf sanatçısı Kanal İstanbul havzasını belgeledi 3 aydır. Coşkun Aral koordinasyonunu yapıyor” diye konuştu. 

Ekrem İmamoğlu da çalışmanın içinde sesli bölümler de olacağını dile getirerek “Oranın anlarını, kuş seslerini canlı bir ruhla buraya taşıyacağız” dedi.

Kılıçdaroğlu “Yani projenin neleri tahrip edip neleri yok edeceğini Kadıköylüler, İstanbullular görecekler. Çocuklar görecek, herkes görecek” değerlendirmesinde bulundu.

Kanal İstanbul için yeni öneri!


Geri Dön