27 / 04 / 2024

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu restore edildi!

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu restore edildi!

Şehit piyade binbaşının adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu’nun restorasyon çalışmaları tamamlandı. Restore çalışmaları dahilinde okulun bahçesine 100 metrekarelik arsa dahil edildi.



Hakkâri'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Mevkii Bozkaya bölgesinde teröristlerce döşenen uzaktan kumandalı mayınının patlaması sonucu 2007 yılında şehit olan binbaşı Murat Özyalçın'ın adını taşıyan okul için restore çalışmaları tamamlandı.

Sabah'tan Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre; Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu'nun restorasyon çalışmaları ise Çağ Yapı ailesinden olan eğitim gönüllüsü Sinan Çatal öncülüğünde başlatılmıştı.

100 METREKARELİK ARSAYI VERDİ, OKUL BAHÇESİ GENİŞLEDİ 

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu'nun hemen yanı başındaki parseldeki 100 metrekarelik arsayı da hemen okulun yanındaki inşaat şirketi okul bahçesine dâhil etti. Böylece okuldaki çocukların oynayabileceği oyun alanı genişlemiş oldu. Şehidin adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu dış cephesi tamamen yenilenirken, çevre düzenlemesi de yapılmış oldu. Okuldaki çocuklar eğitime başladığında daha geniş bir oyun alanında oyunlarını oynayabilecek.

Rexx Sineması’nda yıkım başladı!


Geri Dön