26 / 04 / 2024

Kaen Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Kaen Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yiğit Köse ve Sertaç Alagöz tarafından kuruldu.



Kaen Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yiğit Köse ve Sertaç Alagöz tarafından kuruldu.

Kaen Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi konusu:
ŞİRKETİN BAŞLICA AMAÇ VE KONUSU ŞUNLARDIR. 1-)Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane toplu konut kooperatif binaları fabrika tatil köyleri ve her türlü turizm tesisleri dernek ve vakıf binaları hastane inşaatlarını yapımı satmak. 2-)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 3-)Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapmak. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 4-)Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, 5-)Kat karşılığı mesken, İşyerleri ve Villa tatil köyleri,Otel,Hotel vb inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 6-)-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) 7-)Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel inşaat ve taahhüt işleri yapmak hakiki ve hükmi şahıslara karşı yeraltı ve yerüstü inşaat ihalelerine iştirak etmek. Kat karşılığı veya arsa satın alarak konut ve işyeri inşa etmek. Her türlü bina arazi arsa alım satımı ve komisyonculuğu yapmak. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için gayrimenkul iktisap edebilir ve inşa edebilir bunları kısmen veya tamamen kiralayabilir kiraya verebilir üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir gayrimenkul ipotek olarak verebilir Şirket her nevi menkul ve gayrimenkul alabilir, bunları başkalarına devir ferağ, kısmen veya tamamen satabilir, Başkalarına kiralayabilir. Bunlar üzerinde her çeşit ayni haklar leyh ve aleyhine iktisap ve tesis edebileceği gibi başkalarının gayrimenkullerinden dahi kendi lehine ipotek alabilir ve bunların fekkini isteyebilir. Şirket sahip olduğu mallar ve gayrimenkuller üzerinde kendi 3.şahıslar ve tüzel kişilerin borçları karşılığı ipotek verebilir.


Geri Dön