05 / 05 / 2024

Kağıthane Ofis Park Tekfen'de metrekaresi 4 bin dolara!

Kağıthane Ofis Park Tekfen'de metrekaresi 4 bin dolara!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen projenin satış ve kiralamasını Jones Lang Lasalle yapıyor. Kağıthane OfisPark, açık ve ferah mimari konsepti ile 32 bin 700 metrekare A sınıfı ofis ve perakende alanları sunuyor



Mimari tasarımı Emra Arolat tarafından yapılan Kağıthane OfisPark'ta geniş ve kullanışlı dokuz ofis binası köprülerle birleşerek dört bloğu oluşturuyor. Kağıthane OfisPark, tasarımıyla MIPIM Architectural Review Future Project Awards 2009da Ofis Projeleri ve 2010 European Property Awards Ticari/Ofis Yapıları Kategorisinde Higly Commended ile ödüllendirildi.

14 bin 450 metrekare arsa alanına sahip olan Kağıthnae OfisPark; "Kağıthane'nin dönüşümüne öncü olduk. Yeni bir çekim alanı yarattık. İş hayatının kurllarını değiştirdik. Kağıthane Ofispark'ta iş ve eğlenceyi bir araya getirdik. Artık hazırız! İhtiyacınıza göre şekillenen ofisler, hayata açılan geniş bir avlu, yeni lezzetler, keyifli kafeler, sanat galerileri ve sevdiğiniz markalarla Kağıthane OfisPark'ta yeni bir hayata başlıyoruz" şeklinde tanıtılıyor.

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen projenin satış ve kiralamasını Jones Lang Lasalle yapıyor. Kağıthane OfisPark, açık ve ferah mimari konsepti ile 32 bin 700 metrekare A sınıfı ofis ve perakende alanları sunuyor.

Kağıthane OfisPark'ta ofislerin metrekare satış fiyatı ortalama 4 bin dolar. Mağazaların aylık metrekare kiralama bedelleri ise 28 dolar ile 30 dolar arasında değişiyor.

Projede bağımsız bölümlerin alanları 85 metrekare ile 750 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 75 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen Kağıthane Ofisparkta teslimler 2012 Ocakta gerçekleştirilecek.

359 37 00
350 08 00

http://www.kagithaneofispark.com/


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön