19 / 04 / 2024

Kahramankazan'da 40 köye yarım milyonluk yatırım!

Kahramankazan'da 40 köye yarım milyonluk yatırım!

Kahramankazan Belediyesi 40 köye 4 aylık süreçte yarım milyonluk yatırım yaptı. Köy konaklarından camilere, mezarlıklardan yollara kadar tüm noktalarda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.



Kahramankazan Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan 40 köye 4 aylık süreçte yarım milyonluk yatırım yapıldı. Köy konaklarından camilere, mezarlıklardan yollara kadar tüm noktalarda bakım onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye, köylere ayrıca malzeme ve araç gereç desteği de veriyor. 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, toplumun tüm kesimlerine dokunan ve çözüm odaklı yönetim anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilçede bulunan köyleri ziyaret eden Başkan Oğuz, buralarda bulunan eksiklik ve vatandaşlardan gelen talepleri yerinde inceledi.

Başkan Oğuz'a bu ziyaretleri sırasında belediye ekipleri de eşlik etti. İlçelerinde bulunan tüm köylere hizmette sınır tanımayan bir anlayışla çalıştıklarını anlatan Başkan Oğuz," Hizmetkârı olduğumuz Kahramankazan'ımızın köylerini daha konforlu, daha yaşanabilir ve daha modern bir yapıya kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.


Geri Dön