19 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Hascevher market hizmete açıldı!

Kahramanmaraş Hascevher market hizmete açıldı!

Üretiminin büyük bölümünü 5 kıtada 67 ülkeye ihraç eden Hascevher, Türkiye genelindeki tencere marketlerinin sekizincisini Elbistan’da Kahramanmaraş hizmete açtı.



Kahramanmaraş’ta 20 yıldır faaliyet gösteren ve üretiminin büyük bölümünü 5 kıtada 67 ülkeye ihraç eden Hascevher, Türkiye genelindeki tencere marketlerinin sekizincisini Elbistan’da açtı.


Kahramanmaraş OSB'de Türkiye'nin en büyük ve modern robot makine üretim sistemine sahip fabrikasında yıllık 20 milyon adet çelik/granit mutfak pişirim eşyası üretimi yapan Hascevher, Türkiye'nin dört bir köşesinde tencere marketler zinciri kurma kararı almasının ardından, Elbistan’da Ahmet Karacabey Caddesi’nde şube açılışı gerçekleştirdi. Malatya Caddesi ile Ahmet Karacabey Caddesi kavşağında hizmet veren Hascevher Tencere Market’te 5 liradan başlayan fiyatlarla binlerce değişik ürün bulmak mümkün olacak.


Üretiminin çoğunluğunu 5 kıta da 67 ülkeye ihraç eden, Avrupa ve Orta Asya ülkelerinde lider üretici konumunda olup dünyada çelik ve granit tencere ve mutfak pişirim eşyaları üretiminde akıllara ilk gelen firma olan Hascevher, Elbistan’da vatandaşlara daha önce yüksek rakamlar ödeyerek aldıkları ürünleri tencere marketlerinde çok uygun fiyata satacak. Hascevher Tencere Market’te çelik/ granit mutfak pişirim ürünlerinin her çeşidi bulunuyor. Kahramanmaraş OSB’deki fabrikasında en son teknolojiyi kullanarak, günlük 36 bin adet tencere ve düdüklü, 5 bin adet seramik ve granit tencere imalatı yapan Hascevher, tencere markette setler, düdüklü tencereler, kuskus tencereler, çaydanlıklar, cezveler, seramik tencereler, granit tencereler ve makarna tencereleri olmak üzere 2 binden fazla ürün çeşidi bulunuyor.



Hascevher, kaliteyi esas alarak Elbistanlılara ev mutfağında kullanılan, konforu artıran kaliteli ürün ve hizmetleri daha uygun fiyata sunarak müşteri memnuniyeti sağlamayı amaçlıyor





Elbistan'ın Sesi


Geri Dön