24 / 04 / 2024

Kahramanmaraş'taki köprü inşaatı durduruldu!

Kahramanmaraş'taki köprü inşaatı durduruldu!

3 ay önce inşasına başlanan Kahramanmaraş'taki köprünün inşaatı durduruldu. Trafik sıkıntısı çeken vatandaşlar, "Durumuna bakılırsa 2 aylık işi var, yani 1 ay denilen iş bugün başlasalar 5 ayı bulacak" dedi.



Kahramanmaraş'ta inşaatına 3 ay önce başlanan ve 1 ayda biteceği söylenen tren yolu üzerindeki köprü inşaatı durduruldu. Çalışmaların neden durdurulduğu hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, akşam saatlerinde büyük bir trafik izdihamı meydana geliyor. 

Haber46 .com'da yer alan habere göreKahramanmaraş vatandaşları tarafından gelen açıklama şu şekilde:

"3 Ay önce yapımına başlanan köprü inşaatı şuanda tamamen durmuş durumda ve çok büyük sıkıntılar oluşuyor. 1 Ay içerisinde bitireceklerini söylemişlerdi, bayramdan 1 hafta kadar önce işi bırakıp giden firma yetkilileri henüz bir çalışma yapmıyor. Durumuna bakılırsa 2 aylık işi var, yani 1 ay denilen iş bugün başlasalar 5 ayı bulacak. İnşaat çalışmaları derhal başlamazsa, akşam saatlerinde o bölgede meydana gelen trafik sıkıntıları iki kat artacak. Kilometrelerce uzunlukta oluşan kuyruklar, kazayı da beraberinde getirecektir."

Etiket: Kahramanmaraş köprü inşaatı, Kahraman köprü inşaatı son durum, Kahramanmaraş köprü inşaatı ne zaman tamamlanacak


Geri Dön