23 / 04 / 2024

Kale Çelik Kapı sonbahara özel kampanya!

Kale Çelik Kapı sonbahara özel kampanya!

Güvenliğin Kale’si Çelik Kapı ürünlerinde 800 TL’ye varan indirim uygulayarak dev bir kampanyaya daha imza atıyor. 1 Ekim - 22 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya tüm Kale Çelik Kapı ürünlerini kapsayacak.



Güvenliği ve kaliteyi kusursuz bir şekilde müşterilerine ulaştıran Kale Çelik Kapı sonbahara sektöre damga vuracak bir kampanya ile “merhaba” diyor. 1 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek kampanya dahilinde tüm Kale Çelik Kapı ürünlerinde 800 TL’ye varan indirimler uygulanıyor.

 

Lider ve öncü kapı üreticisi Kale Çelik Kapı’nın ürün yelpazesinde her zevk ve ihtiyaca uygun çelik kapı alternatifleri bulunuyor. Montaj ve satış sonrası hizmetleri ile üstün kalite sunan Kale Çelik Kapı ev ve işyerleri için uygun ebat ve renklerde birçok ürün ile güvenliği ve şıklığı birleştiriyor.

 

Kale Çelik Kapı’nın ürün gamında yer alan ve özel siparişle sınırlı sayıda üretilen 6. Seviye Çelik Kapı ise hırsızlığa karşı güvenlik seviyesi en yüksek kapı olma özelliğini taşıyor. Kale’nin kırılmayan, delinmeyen, parçalanmayan ve kesinlikle aşılamayan 6. Seviye Çelik Kapı ürünü bu kampanya dahilinde yer alan ürünler arasında ön plana çıkıyor.


Geri Dön