24 / 04 / 2024

Kale Doğal Taş'tan Olivastro Serisi!

Kale Doğal Taş'tan Olivastro Serisi!

Kale Doğal Taş, Yeni Serisi Olivastro sade ve şık tasarımı sevenlere hitab ediyor



Yüzyıllardır medeniyetlerin kurduğu yaşam alanlarının vazgeçilmezi doğal taşı en ihtişamlı haliyle günümüze taşıyan Kale Doğal Taş, yeni serisi Olivastro´yu tüketicilerin ve profesyonellerin kullanımına sunuyor. Dekorları ve kesme mozaikleri ile son derece uyumlu bir birliktelik sağlayan Olivastro, sade ve şık tasarımı sevenlere hitab ediyor.

30.5 x 30.5, 30.5 x 61, 20 x 30.5, 10 x 30.5 ebatlarıyla farklı döşeme alternatifleri sunan Olivastro Serisi, sadelik ve uyumu aynı potada buluşturarak, denge unsurunu taşıyan zarif çizgisiyle mekanlara anlam katıyor.

Cilalı ve mat olarak farklı yüzey alternatifleriyle sunulan Olivastro Serisi, farklı ebatların ve mozaik kesmelerin beraber kullanılmasıyla da özgün tasarımlara ilham veriyor ve kullanıcıların düş gücünü zenginleştiriyor.

Türk mermeri, traverten, oniks ve dünyanın dört bir yanından getirilen yüksek kaliteli taşlardan üretilen Kale Doğal Taş, mozaik, bordür, madalyon, lavabo, eskitilmiş, cilalı ve honlu karolardan oluşan geniş ürün gamına sahip. Kale Doğal Taş 2010 yılı için tasarlanan farklı koleksiyonlarının haricinde lavabo koleksiyonu ve reçine ürünler ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Geri Dön