20 / 04 / 2024

Kale Mantolama, tam garanti avantajı ile rakipsiz!

Kale Mantolama, tam garanti avantajı ile rakipsiz!

10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.



Isı yalıtımının ancak kaliteli malzemelerle sağlandığını belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Düşük kaliteli ucuz ürünler, yalıtım sağlayamadığı gibi getirdiği ek maliyetlerle bütçeye daha çok zarar veriyor” dedi. 


Yenilikçi ürünleriyle tüketicilere ve sektör profesyonellerine çözümler sunan Kale Mantolama, ‘EPS’ ve ‘Taşyünü’ ile 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunarak Türkiye’de bir ilke imza attı. Kale Mantolama, uygulama süresine ilave olarak 2 yıl kullanım sürecini kapsayan sigorta ile uygulama sonrası montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelebilecek hasarlara karşı da güvence sunuyor. 


Düşük kaliteli ucuz yalıtım bütçeye daha çok zarar veriyor

Isı yalıtımında, sistemin bütün olarak performansına önem verdiklerini vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Binalarımızı her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı koruyarak enerji tasarrufu sağlayan ısı yalıtımı ancak Avrupa standartlarına uygun malzemelerle gerçekleştirilebiliyor. Bu koşulları sağlayamayan firmaların mantolama yaptığı binalar beklenen performansı gösteremezken uygulama için harcanan para da boşa gidiyor. Düşük kaliteli ucuz ürünler, tüketicinin yaşam konforunu azaltmakla kalmıyor, getirdiği ek maliyetlerle bütçeye daha çok zarar veriyor” dedi.


Isı yalıtımıyla yarı yarıya tasarrufla bütçeye katkı

Isı yalıtımı ile doğalgaz ve elektrik faturalarında yüzde 50’ye varan tasarruf sağlandığına dikkat çeken Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Enerjisinin yüzde 75’ini ithal eden bir ülke olarak, Avrupa’nın 10 katı kadar enerji tüketiyoruz. Ülkemizdeki yaklaşık 19 milyon konutun yüzde 85’inde ısı yalıtımının olmaması, enerjimizi nasıl boşa harcadığımızı ortaya koyuyor. Oysa ısı yalıtımı uygulamasının maliyeti bir binanın toplam inşaat maliyetinin yüzde 3 ila 5’i kadar. Yalıtım sistemi, sağlanan tasarrufla birkaç yılda maliyetini karşılayıp, binanın ömrü boyunca tasarruf sağlamaya devam ediyor. Ayrıca binaların soğutma maliyeti, ısıtma maliyetine göre daha yüksek olduğundan mantolamayı sadece ısınma amaçlı düşünmemek gerekir. Kale Mantolama ile garanti altına aldığımız binalarda yaşayan tüketiciler, enerji faturasının daha az yansıması sonucu, yıllık ortalama 1000 TL daha az harcama yapmış oluyor” diye konuştu. 


Kale Boya’dan mantolama sistemlerine özel son kat boya ve kaplamalar

Kale Boya’nın, mantolama sistemleri için özel olarak ürettiği boya ve sıvalar 144 seçkin renk ve 8 farklı doku alternatifiyle özgün binalar yaratıyor. Kale Boya’nın mantolama uygulamaları esnasında oluşabilecek yüzey hatalarını ortadan kaldırmak üzere geliştirdiği son kat dekoratif kaplama ürünleri, üstün performanslarıyla ağır iklim koşullarına dayanım gösterirken, dış cephelerin modasını da belirliyor. Dayanıklı, uzun ömürlü, zengin renk ve doku alternatifli Kale ürün yelpazesinin yenilikçi sıvaları dekoratif dış mekanlar yaratırken elastik yapılarıyla da binaları çatlaklara karşı koruyor.

KALE MANTOLAMA’NIN AVANTAJLAR DÜNYASI

10 yıl ürün garantisi: Kale Mantolama boyalı paket sistemi 10 yıl ürün garanti kapsamında sunuluyor. ‘Kalekim ID’ ile paket içerisindeki ürünlerini tanıyan Kalekim, bu şekilde yapılan her uygulamaya imzasını atıyor.  

2 yıl uygulama garantisi: Kale Mantolama, boya dahil paket sistemine 2 yıl uygulama garantisi sunuyor. 

Birbiriyle uyumlu paket sistem: Kale Mantolama sisteminin bileşenleri; paket içerisindeki aynı markalı ürünleri ile uyum, kalite ve güveni bir arada sunuyor. Böylece uygulamanın başarısını garanti altına alıyor.

Yüzde 50’ye varan tasarruf: Kale Mantolama, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Uzman ekip desteği: Kale’nin sektördeki yarım asırlık birikimiyle hizmet veren ehliyetli kişilerden oluşan uzman ekip, satış sonrası da kesintisiz olarak müşteri desteği veriyor. 

Kale güvencesi: Kalekim’in sektördeki 40 yıllık tecrübesini yansıtan Kale Mantolama’nın sunduğu tüm ürün ve uygulamalar, Kale markasının kalite ve güvencesini taşır. Sektörün en büyük üreticisi Kalekim, 2004 yılından bu yana kusursuz mantolamanın markası olarak faaliyet gösteriyor. 

İşinin ustası ekip: Kale, MEB sertifikalı eğitimler vererek müşterilerine ehliyetli ustalar tarafından 10 numara hizmet verilmesini sağlıyor.

Kale Boya güvencesi: Kale Mantolama sistemini mükemmel tamamlayan Kale Boya, canlı renkleriyle binalara estetik bir görünüm katıyor. Dayanıklılığı ile öne çıkan Kale Boya, binaların uzun yıllar ilk günkü görünümünü korumasını sağlıyor. Üstün özellikleri ile binaların onarım masraflarını da azaltarak kullanım ömrünü uzatıyor.




Geri Dön