20 / 04 / 2024

Kale Parke Metropolitan koleksiyonunu tanıttı!

Kale Parke Metropolitan koleksiyonunu tanıttı!

Kale Parke, laminat parke dünyasında devrim yaratan patentli Ses Azaltıcı Sistem’iyle sunduğu Metropolitan (S.A.S.) serisi ile, yukarı yansıyan sesi yüzde 50, aşağı iletilen sesi ise yüzde 30 oranında azaltıyor...



Rustik dokusu ve doğal ahşaba mükemmel benzerliği ile öne çıkan Metropolitan (S.A.S.), sade çizgileri farklı bir dizayn ile birleştirerek yıllarca güzelliğinden bir şey kaybetmeyen kalıcı mekanlar yaratıyor. Bakımı ve temizliği son derece kolay olan Metropolitan (S.A.S.), Ses Azaltıcı Sistem (S.A.S.) teknolojisi sayesinde laminat parkeden gelen sizi ve komşularınızı rahatsız edici sesleri (yukarı yansıyan sesi yüzde 50, aşağı iletilen sesi yüzde 30) azaltıyor. Böylece, yalıtım işlevi gören Metropolitan (S.A.S.), farklı bir izolasyon malzemesi kullanmaya gerek kalmadan, ihtiyaç duyulan sessizliği ve doğal güzelliği, hem ticari alanlara hem de yaşam alanlarına taşıyor. 


“Antik Karaağaç”, “Bonanza”, “Bongassi”, “Meşe Arizona”, “Meşe Riviera”, “Meşe Toscana” renk seçenekleriyle üretilen yenilikçi seri, lüks konut, konut, ofis, mağaza, otel ve hastaneler için ideal Metropolitan (S.A.S.), Alman Entwicklungs - und Prüflabor Holztechnologie GmbH (EPH) Laboratuvarlarında, IHD standartlarına göre laminat parkelerin, üzerinde yürürken çıkan sesleri daha az yansıttığı test edilerek onaylandı.


Geri Dön