20 / 04 / 2024

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi






"Isı ve su yalıtımı" konusunda yenilikçi çalışmalara imza atan Kalekim, sektörün gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği bilgilendirme ve eğitim toplantılarının sonuncusunu Isparta'da gerçekleştirdi. Isparta İnşaat Mühendisleri Odası'nın talebi üzerine düzenlenen eğitim toplantısına,  Mühendisler Odası, yapı denetim firmaları ve resmi kurumlara bağlı mühendisler olmak üzere toplam 90 kişi katıldı.


Yalıtım konusunda önemli detaylar 

Barida Hotels Isparta’da, Kalekim Eğitim Yöneticisi Ramazan Öztürk tarafından ‘ısı ve su yalıtımı’ konusunda detaylı bilgilerin aktarıldığı eğitimde, Kalekim ürünlerinin temel-teknik özellikleri, uygulama koşulları ve dikkat edilmesi gereken hususların yanı sıra, mekan sorun ve çözüm önerileri üzerinde duruldu. 


Katılımcılardan uygulamalı eğitim talebi

Isparta Belediyesi’nin, binalarda ısı yalıtımının ardından su yalıtımını da zorunlu hale getirmesiyle birlikte, kentte ‘ısı ve su yalıtımı’nın öneminin arttığına dikkat çeken Kalekim Eğitim Yöneticisi Ramazan Öztürk, Isparta’da su yalıtım ürünleri hakkında çok fazla bilgi bulunmadığı için eğitim ve bilgilendirme toplantısına ihtiyaç duyulduğunu söyledi. En güncel bilgilerin paylaşıldığı toplantıdan memnun ayrılan katılımcıların, ürünlerle ilgili ayrıca uygulamalı eğitim talep ettiklerini ifade eden Öztürk, Kalekim’in ‘ısı ve su yalıtımı’ alanında sürdürdüğü bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.


Geri Dön